Sfoglia per Autore
Caratteristiche nutrizionali ed organolettiche della carne di vitelloni Podolici allevati in regime biologico
2007-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Gliatta, G. .; DELLA MALVA, A.; D’Urso, S.; Perilli, C.; Sevi, AGOSTINO CARMELO
PRODUZIONE DI SALAMI DI PECORA A BASSO CONTENUTO DI GRASSO ANIMALE
2008-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; A., DELLA MALVA; G., Gliatta; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Albenzio, Marzia
Qualita’ della carne del suino nero dei monti dauni: confronto tra allevamento convenzionale e biologico
2008-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, A.; Gliatta, G.; D’Innocenzio, F.; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Leptin and carcass composition in beef cattle
2009-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Quality of donkey bresaola.
2009-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, A.; Gliatta, G.; Muscio, Antonio; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Effect of different meat on italian “salami” quality
2010-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, A.; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Proteolysis changes in Podolian beef during ageing time: a proteomic study.
2011-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; della Malva, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Effect of low voltage electrical stimulation on changes in proteome of bovine longissimus muscle during postmortem aging
2011-01-01 DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; J. K., Grubbs; A., Fritchen; S. M., Lonergan; E., Huff Lonergan
Meat products as a source of dietary unsaturated fatty acids
2011-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; della Malva, A.; D’Angelo, F.; Perilli, C.; Muscio, Antonio
Influence of different casings on salami produced with meat from buffalo and podolian cattle
2012-01-01 Conte, Amalia; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effect of low voltage electrical stimulation on protein and quality changes in bovine muscles during postmortem aging
2013-01-01 Kim, Y. H. B.; Lonergan, S. M.; Grubbs, J. K.; Cruzen, S. M.; Fritchen, A. N.; della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Huff Lonergan, E.
Proteolytic pattern of myofibrillar protein and meat tenderness as affected by breed and ageing time
2013-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; P., Loizzo; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Meat tenderness and proteolysis as affected by breed and ageing time.
2013-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO
La bresaola di asina: caratteristiche nutrizionali ed organolettiche
2013-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; Vassallo, Carmela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Muscio, Antonio
Correlazione tra età di macellazione, qualità nutrizionale ed organolettica in carne di agnelli di razza Altamurana.
2014-01-01 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds
2014-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Nutraceutical properties of meat from grazing Podolian young bulls
2014-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO
MS-based characterization of meat proteins involved in the mechanisms of tenderness.
2015-01-01 Della Malva, A.; Marino, R.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Proteome analysis of the sarcoplasmic fraction of cattle longissimus dorsi muscle
2015-01-01 Della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Marino, R.
Identification of peptides in functional Scamorza ovine milk cheese
2015-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Della Malva, A; Caroprese, Mariangela; Sevi, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Caratteristiche nutrizionali ed organolettiche della carne di vitelloni Podolici allevati in regime biologico | 1-gen-2007 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Gliatta, G. .; DELLA MALVA, A.; D’Urso, S.; Perilli, C.; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
PRODUZIONE DI SALAMI DI PECORA A BASSO CONTENUTO DI GRASSO ANIMALE | 1-gen-2008 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; A., DELLA MALVA; G., Gliatta; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Albenzio, Marzia | |
Qualita’ della carne del suino nero dei monti dauni: confronto tra allevamento convenzionale e biologico | 1-gen-2008 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, A.; Gliatta, G.; D’Innocenzio, F.; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Leptin and carcass composition in beef cattle | 1-gen-2009 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Quality of donkey bresaola. | 1-gen-2009 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, A.; Gliatta, G.; Muscio, Antonio; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Effect of different meat on italian “salami” quality | 1-gen-2010 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, A.; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Proteolysis changes in Podolian beef during ageing time: a proteomic study. | 1-gen-2011 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; della Malva, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Effect of low voltage electrical stimulation on changes in proteome of bovine longissimus muscle during postmortem aging | 1-gen-2011 | DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; J. K., Grubbs; A., Fritchen; S. M., Lonergan; E., Huff Lonergan | |
Meat products as a source of dietary unsaturated fatty acids | 1-gen-2011 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; della Malva, A.; D’Angelo, F.; Perilli, C.; Muscio, Antonio | |
Influence of different casings on salami produced with meat from buffalo and podolian cattle | 1-gen-2012 | Conte, Amalia; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Effect of low voltage electrical stimulation on protein and quality changes in bovine muscles during postmortem aging | 1-gen-2013 | Kim, Y. H. B.; Lonergan, S. M.; Grubbs, J. K.; Cruzen, S. M.; Fritchen, A. N.; della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Huff Lonergan, E. | |
Proteolytic pattern of myofibrillar protein and meat tenderness as affected by breed and ageing time | 1-gen-2013 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; P., Loizzo; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Meat tenderness and proteolysis as affected by breed and ageing time. | 1-gen-2013 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
La bresaola di asina: caratteristiche nutrizionali ed organolettiche | 1-gen-2013 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; Vassallo, Carmela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Muscio, Antonio | |
Correlazione tra età di macellazione, qualità nutrizionale ed organolettica in carne di agnelli di razza Altamurana. | 1-gen-2014 | DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA | |
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds | 1-gen-2014 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Nutraceutical properties of meat from grazing Podolian young bulls | 1-gen-2014 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
MS-based characterization of meat proteins involved in the mechanisms of tenderness. | 1-gen-2015 | Della Malva, A.; Marino, R.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
Proteome analysis of the sarcoplasmic fraction of cattle longissimus dorsi muscle | 1-gen-2015 | Della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Marino, R. | |
Identification of peptides in functional Scamorza ovine milk cheese | 1-gen-2015 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Della Malva, A; Caroprese, Mariangela; Sevi, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile