Sfoglia per Autore
The application of a fast colour quantization algorithm for sorting peaches for firmness by machine vision
2003-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
NEW METHOD TO COMPARE CRUMB CELLULAR STRUCTURE OF DIFFERENT BREADS USING COLOUR IMAGE ANALYSIS.
2003-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Applicazione di un algoritmo per la classificazione di pesche per consistenza utilizzando sistemi di selezione ottica.
2003-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
A new method to compare crumb cellular structure of different breads using colour image analysis
2003-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Prevention of enzymatic browning in sliced potatoes by blanching in boiling saline solutions
2003-01-01 Severini, C.; Baiano, A.; DE PILLI, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Conservazione in atmosfera modificata di noce di cocco fresca in pezzi
2004-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Colelli, Giancarlo
Trattamento di frutti di actinidia con 1-metilciclopropene in presenza di etilene esogeno
2004-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA; Romaniello, R.; Peri, Giorgio
Innovazione tecnologica e qualità dell’olio extravergine di oliva
2004-01-01 Montel, GIAN LUCA; Romaniello, R.
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning
2004-01-01 Severini, C.; Baiano, A.; DE PILLI, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning
2004-01-01 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Romaniello, Roberto; Derossi, Antonio
Predizione del contenuto in solidi solubili delle mele mediante imaging iperspettrale
2005-01-01 Peri, Giorgio; Colelli, Giancarlo; Romaniello, R.
Post-harvest performance and quality of Arugula (Diplotaxis tenuifolia (L) DC) from greenhouse and open field.
2005-01-01 Rinaldi, R.; Romaniello, R.; Colelli, Giancarlo
Misurazione della qualità dei prodotti orticoli in foglia mediante analisi d'immagine
2005-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
Quality inspection of yeast-leavened bread by computer vision
2005-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, Roberto
Quality inspection of industrial bread by image analysis
2006-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.
Stydy of physical properties of coffee beans during roasting - application of hyperspectral image analysis
2006-01-01 Fiore, A; Peri, Giorgio; Romaniello, R; Severini, Carla
Valutazione dello stadio di maturazione delle banane mediante analisi d’immagine
2006-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Frisullo, Salvatore; Rana, S.
Development of a computer system to measure the colour of pesto sauce
2007-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.
Tecniche di analisi d'immagine come mezzo per la valutazione dell'imbrunimento di carciofi di IV gamma
2007-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses
2008-01-01 Baiano, Antonietta; C., Fares; Peri, Giorgio; Romaniello, Roberto; A. M., Taurino; P., Siciliano; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile