RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Using a polynomial model for fungi from table olives
2016-01-01 Fuccio, Francesca; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using homogenization, sonication and thermo-sonication to inactivate fungi
2016-01-01 Campaniello, Daniela; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using Microbial Responses Viewer and a Regression Approach to Assess the Effect of pH, Activity of Water and Temperature on the Survival of Campylobacter spp
2022-01-01 Icen, H.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.; Korkmaz, B. I. O.; Bevilacqua, A.
Using physical approaches for the attenuation of lactic acid bacteria in an organic rice beverage
2016-01-01 Bevilacqua, Antonio; Casanova, F. P.; Petruzzi, L.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using regression and Multifactorial Analysis of Variance to assess the effect of ascorbic, citric, and malic acids on spores and activated spores of Alicyclobacillusacidoterrestris
2023-01-01 Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Petruzzi, Leonardo; Sinigaglia, Milena; Corbo, Maria Rosaria
Uso di alte pressioni idrostatiche per la stabilizzazione microbiologica di conserve vegetali
2007-01-01 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; D'Amato, D.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Uso di trattamento UV per la stabilizzazione microbiologica di olive da mensa
2012-01-01 Cedola, A.; Sciretta, N.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio
Viability and acidification by promising yeasts intended as potential starter cultures for rice-based beverages
2015-01-01 Bevilacqua, Antonio; Petruzzi, Leonardo; Casanova, FRANCESCO PIO; Corbo, MARIA ROSARIA
Viability of Lactobacillus plantarum on fresh-cut chitosan and alginate-coated apple and melon pieces
2018-01-01 Speranza, B.; Campaniello, D.; Bevilacqua, A.; Altieri, C.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R.
Viability of Lactobacillus reuteri in fruit juices
2014-01-01 Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Speranza, Barbara; Bevilacqua, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Using a polynomial model for fungi from table olives | 1-gen-2016 | Fuccio, Francesca; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using homogenization, sonication and thermo-sonication to inactivate fungi | 1-gen-2016 | Campaniello, Daniela; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using Microbial Responses Viewer and a Regression Approach to Assess the Effect of pH, Activity of Water and Temperature on the Survival of Campylobacter spp | 1-gen-2022 | Icen, H.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.; Korkmaz, B. I. O.; Bevilacqua, A. | |
Using physical approaches for the attenuation of lactic acid bacteria in an organic rice beverage | 1-gen-2016 | Bevilacqua, Antonio; Casanova, F. P.; Petruzzi, L.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using regression and Multifactorial Analysis of Variance to assess the effect of ascorbic, citric, and malic acids on spores and activated spores of Alicyclobacillusacidoterrestris | 1-gen-2023 | Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Petruzzi, Leonardo; Sinigaglia, Milena; Corbo, Maria Rosaria | |
Uso di alte pressioni idrostatiche per la stabilizzazione microbiologica di conserve vegetali | 1-gen-2007 | Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; D'Amato, D.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Uso di trattamento UV per la stabilizzazione microbiologica di olive da mensa | 1-gen-2012 | Cedola, A.; Sciretta, N.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio | |
Viability and acidification by promising yeasts intended as potential starter cultures for rice-based beverages | 1-gen-2015 | Bevilacqua, Antonio; Petruzzi, Leonardo; Casanova, FRANCESCO PIO; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Viability of Lactobacillus plantarum on fresh-cut chitosan and alginate-coated apple and melon pieces | 1-gen-2018 | Speranza, B.; Campaniello, D.; Bevilacqua, A.; Altieri, C.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R. | |
Viability of Lactobacillus reuteri in fruit juices | 1-gen-2014 | Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Speranza, Barbara; Bevilacqua, Antonio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 294
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 294
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 50
- 2010 - 2019 150
- 2000 - 2009 82
- 1995 - 1999 12
Editore
- American Dairy Science Associatio... 1
- Amsterdam ; New York : Elsevier S... 1
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 1
- Food & Nutrition Press Incorporat... 1
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 1
- Oxford, United Kingdom:Blackwell ... 1
- Springer Verlag Germany:Tiergarte... 1
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 29
- FOODS 21
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 17
- FOOD MICROBIOLOGY 15
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 15
- MICROORGANISMS 13
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 12
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 11
- ADVANCES IN FOOD SCIENCES 10
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 10
Keyword
- Food Science 22
- Microbiology 12
- Ultrasound 11
- probiotics 9
- Attenuation 8
- Industrial and Manufacturing Engi... 7
- Yeasts 7
- Acidification 6
- Growth 6
- yeasts 6
Lingua
- eng 264
- ita 15
Accesso al fulltext
- no fulltext 285
- open 8
- restricted 1