Opportunities for Blockchain Diffusion in the Agri-food Supply Chain: Case Study in Wine Sector
2020-01-01 Adamashvili, Nino; State, Radu; Cassagnes, Cyril; Sardano, Ruggiero; Faccilongo, Nicola; Contò, Francesco
Enhancing online isolation of intact allergenic proteins from vegetable samples by actively modulated two-dimensional liquid chromatography (2D-LC)
2019-01-01 Melfi, M. T.; Nardiello, D.; Pignatelli, C.; Centonze, D.
Electroanalytical characterisation of nitrosamines for their post-column amperometric detection
2019-01-01 Mentana, A.; Palermo, C.; Iammarino, M.; Chiaravalle, E.; Centonze, D.
Volatolomica basata su HS-SPME-GC-MS ed analisi multivariata per la discriminazione di ulivi sani ed infetti da Xylella fastidiosa
2019-01-01 Mentana, A.; Camele, I.; Mang, S. M.; De Benedetto, G. E.; Frisullo, S.; Centonze, D.
Discrimination of olive tree varieties infected by Xylella fastidiosa using volatiles by HS-SPME-GC-MS combined with multivariate statistical analysis
2018-01-01 Mentana, Annalisa; Ippolito, Camele; Mang, STEFANIA MIRELA; Giuseppe Egidio De Benedetto, ; Frisullo, Salvatore; Centonze, Diego
Sviluppo e applicazione di un nuovo metodo analitico mediante HPLC/UV-DAD per i controlli sull’impiego dei coloranti nelle carni fresche e nei prodotti carnei
2019-01-01 Iammarino, Marco; Mentana, Annalisa; Centonze, Diego; Palermo, Carmen; Mangiacotti, Michele; Eugenio Chiaravalle, Antonio
Development of an analytical method for the simultaneous determination of 12 dyes in meat products by HPLC-UV-diode array detection
2018-01-01 Iammarino, Marco; Mentana, Annalisa; Mangiacotti, MICHELE PIO; Centonze, Diego; Palermo, Carmen; Eugenio Chiaravalle, Antonio
Laccase thin films produced by MAPLE and ESI techniques: Effect of some solvents
2016-01-01 Cicco, Nunzia; Verrastro, Maria; Morone, Antonio; Bolognesi, Paola; Chiarinelli, Jacopo; Avaldi, Lorenzo; Cartoni, Antonella; Calandra, Pietro; Dinescu, Maria; Centonze, Diego; Lapenna, Vincenzo
Comparison between Monier-Williams reference method and direct ion chromatography for determining sulphiting agents in raw and processed meat
2019-01-01 Iammarino, M.; Di Taranto, A.; Centonze, D.
Monitoring on the presence of 12 dyes in fresh meat preparations and meat products as a contribution to risk assessment
2018-01-01 Iammarino, Marco; Mentana, Annalisa; Centonze, Diego; Palermo, Carmen; Mangiacotti, Michele; Eugenio Chiaravalle, Antonio
Simultaneous determination of 12 red dyes in meat products by a simple extraction followed by HPLC-UV-diode array detection
2018-01-01 Mentana, Annalisa; Iammarino, Marco; Palermo, C.; Mangiacotti, MICHELE PIO; Chiaravalle, A. E.; Centonze, D.
Generative Adversarial Network for Market Hourly Discrimination
2020-01-01 Grilli, Luca; Santoro, Domenico
Pair Dispersion In Atmospheric Boundary Layers
2020-01-01 Mazzitelli, I; Lanotte, A; Fornarelli, F; Oresta, O
FOURIER TRANSFORM ION CYCLOTRON RESONANCE MASS SPECTROMETRY (FT-ICR-MS) FOR HIGH-RESOLUTION ANALYSIS OF FENNEL PROTEINS
2019-01-01 Melfi, MARIA TERESA; Nardiello, D.; Kanawati, B.; Macchia, L.; Schmitt-Kopplin, P.; Centonze, D.
Attrattività di substrati vegetali per tisane e spezie verso adulti di Ephestia kuehniella (Zeller) (Lepidoptera, Phycitidae) e inibizione dell’attrazione mediante sostanze repellenti.
2016-01-01 Germinara, G. S.; Albanese, Roberto; Savino, Domenico; De Cristofaro, A.; Rotundo, G.
H-wine: H as Hedonism H as Health
In corso di stampa Fiore, M.; Alaimo, L.; Contò, F.
Spazi rurali e sistema agroalimentare in provincia di Foggia: concentrazione delle coltivazioni ortive e produzione conserviera
2017-01-01 Varraso, I.; Cesari, O.
La ristorazione etnica come segno concreto dei processi di globalizzazione: non solo “migranti”, ma imprenditori
2017-01-01 Varraso, I.
The Re.Ger.O.P. project for the preservation of apulian olive germplasm biodiversity
2015-01-01 Montemurro, C.; Di Rienzo, V.; Mita, G.; Caponio, F.; De Bellis, L.; Sardaro, R.; Bottalico, G.; Pirolo, C.; Venerito, P.; Camposeo, S.; Loconsole, G.; Petrontino, A.; Bozzo, F.; Fucilli, V.
Measuring the profitability of the Apulian native Altamurana ovine breed for better conservation programmes
2017-01-01 Sardaro, Ruggiero; Panio, Daniela; Petazzi, Ferruccio; Pieragostini, Elisa
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ...2518
Data di pubblicazione
- In corso di stampa1
- 2020 - 2024148
- 2010 - 20191283
- 2000 - 2009628
- 1990 - 1999375
- 1980 - 198974
- 1975 - 19799
Editore
- Copernicus Publications47
- Accademia Nazionale Italiana di E...31
- BMJ PUBLISHING GROUP17
- Pacini Editore S.p.A.15
- Springer-Verlag Italia15
- Antonella Rossi11
- Società Italiana di Fisica10
- Springer8
- EuroMed Press7
- Biomedia6
Rivista
- DOCTOR. OS52
- GEOPHYSICAL RESEARCH ABSTRACTS36
- GIORNALE ITALIANO DI CARDIOLOGIA....36
- MINERVA STOMATOLOGICA35
- MINERVA ANESTESIOLOGICA32
- CIRCULATION28
- HEART RHYTHM23
- GEOPHYSICAL RESEARCH ABSTRACTS19
- ANNALS OF THE RHEUMATIC DISEASES17
- JOURNAL OF THE AMERICAN COLLEGE O...16
Serie
- AIP CONFERENCE PROCEEDINGS1
- DIDATTICA1
- GLOBAL BUSINESS CONFERENCE1
- PLACETELLING1
Keyword
- MAOM8
- biochar6
- carbon sequestration6
- chronosequence6
- Fe EXAFS6
- physical fractionation6
- POM6
- ammendanti4
- Biochar4
- C sequestration4
Lingua
- eng1160
- ita416
- fre12
- und2
- enm1
- hrv1
- scr1
- spa1
Accesso al fulltext
- no fulltext2518