SCAURO, ANGELA

SCAURO, ANGELA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cross-Over Application of Algerian Dairy Lactic Acid Bacteria for the Design of Plant-Based Products: Characterization of Weissella cibaria and Lactiplantibacillus plantarum for the Formulation of Quinoa-Based Beverage 1-gen-2024 Cirat, Radjaa; Benmechernene, Zineb; Cunedioğlu, Hülya; Rutigliano, Mariacinzia; Scauro, Angela; Abderrahmani, Khaled; Mebrouk, Kihal; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe; la Gatta, Barbara; Rocchetti, Maria Teresa; Fiocco, Daniela; Fragasso, Mariagiovanna
Inclusion of Antifungal and Probiotic Lactiplantibacillus plantarum Strains in Edible Alginate Coating as a Promising Strategy to Produce Probiotic Table Grapes and Exploit Biocontrol Activity 1-gen-2024 De Simone, Nicola; Scauro, Angela; Fatchurrahman, Danial; Russo, Pasquale; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe; Fragasso, Mariagiovanna
Probiotic Lactiplantibacillus plantarum strains showing anti-Botrytis activity: A food-grade approach to improve the overall quality of strawberry in post-harvest 1-gen-2024 De Simone, Nicola; Scauro, Angela; Fatchurrahman, Danial; Amodio, Maria Luisa; Capozzi, Vittorio; Colelli, Giancarlo; Spano, Giuseppe; Fragasso, Mariagiovanna; Russo, Pasquale