DILUCIA, FLAVIA

DILUCIA, FLAVIA  

Dipartimento di Studi Umanistici, Lettere, Beni Culturali, Scienze della Formazione  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami 1-gen-2023 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Effect of a Novel Pretreatment Before Freeze-Drying Process on the Antioxidant Activity and Polyphenol Content of Malva sylvestris L., Calendula officinalis L., and Asparagus officinalis L. Infusions 1-gen-2023 Dilucia, F; Rutigliano, M; Libutti, A; Quinto, M; Spadaccino, G; Liberatore, Mt; Lauriola, M; di Luccia, A; la Gatta, B
Improving the storability of cod fish-burgers according to the zero-waste approach 1-gen-2021 Dilucia, F.; Lacivita, V.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Sustainable use of fruit and vegetable by-products for designing new food packaging systems In corso di stampa Dilucia, Flavia; Lacivita, Valentina; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Sustainable use of fruit and vegetable by-products to enhance food packaging performance 1-gen-2020 Dilucia, F.; Lacivita, V.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.