DILUCIA, FLAVIA

DILUCIA, FLAVIA  

Dipartimento di Studi Umanistici, Lettere, Beni Culturali, Scienze della Formazione  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami 1-gen-2023 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Effect of a Novel Pretreatment Before Freeze-Drying Process on the Antioxidant Activity and Polyphenol Content of Malva sylvestris L., Calendula officinalis L., and Asparagus officinalis L. Infusions 1-gen-2023 Dilucia, F; Rutigliano, M; Libutti, A; Quinto, M; Spadaccino, G; Liberatore, Mt; Lauriola, M; di Luccia, A; la Gatta, B
Effect of the Addition of Freeze-Dried Grape Pomace on Fresh Tagliatelle Gluten Network and Relationship to Sensory and Chemical Quality 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, Maria Teresa; Dilucia, Flavia; Palmitessa, Maurizio; Di Luccia, Aldo; Lamacchia, Carmela
Improving the storability of cod fish-burgers according to the zero-waste approach 1-gen-2021 Dilucia, F.; Lacivita, V.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Polyphenolic characterization, nutritional and microbiological assessment of newly formulated semolina fresh pasta fortified with grape pomace 1-gen-2025 Liberatore, MARIA TERESA; Dilucia, Flavia; Rutigliano, Mariacinzia; Viscecchia, Rosaria; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Bimbo, Francesco; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara
Preservation of bioactive compounds occurring in fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders obtained with a novel pre-treatment 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, Maria Teresa; Dilucia, Flavia; Spadaccino, Giuseppina; Quinto, Maurizio; Di Luccia, Aldo
Produzione di pasta Produzione di pasta fresca arricchita fresca arricchita con carciofo e pomodoro con carciofo e pomodoro prodotti attraverso prodotti attraverso una tecnologia innovativa 1-gen-2024 Liberatore, MARIA TERESA; Dilucia, Flavia; Rutigliano, Mariacinzia; la Gatta, Barbara
Protein network assessment and sensory characteristics of durum wheat fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders 1-gen-2023 la Gatta, B; Rutigliano, M; Dilucia, F; Liberatore, Mt; Viscecchia, R; Bimbo, F; Di Luccia, A
Study of Ready-to-eat Omelette enriched with dried and freeze-dried vegetables 1-gen-2024 la Gatta, Barbara; Liberatore, MARIA TERESA; Dilucia, Flavia; Rutigliano, Mariacinzia; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; Turco, Francesco; Turco, Davide
Study on the induced polymeric protein aggregation and immunoreactivity in biscuits enriched with peanut flour 1-gen-2024 Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, MARIA TERESA; Dilucia, Flavia; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara
Sustainable use of fruit and vegetable by-products for designing new food packaging systems In corso di stampa Dilucia, Flavia; Lacivita, Valentina; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Sustainable use of fruit and vegetable by-products to enhance food packaging performance 1-gen-2020 Dilucia, F.; Lacivita, V.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.