DE GIANNI, ANTONIO

DE GIANNI, ANTONIO  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 1-gen-2015 Petruzzi, Leonardo; Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio
Effects of different vinification technologies on physico-chemical characteristics and antioxidant activity of ‘Falanghina’ and ‘Bombino bianco’ wines 1-gen-2013 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Varva, Gabriella; Viggiani, I.; Terracone, C.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano 1-gen-2015 Baiano, Antonietta; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DE GIANNI, Antonio
Effects of the treatment with oak chips on color‑related phenolics, volatile composition, and sensory profile of red wines: the case of Aglianico and Montepulciano 1-gen-2016 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 1-gen-2013 Baiano, Antonietta; Varva, Gabriella; DE GIANNI, Antonio; Terracone, Carmela; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Production of high-quality red wines from native vines through the management of viticultural, technological, aging and packaging variables PhD 10-mar-2015 DE GIANNI, Antonio
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta 1-gen-2013 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Varva, Gabriella; Viggiani, I.; Terracone, C.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO