DE GIANNI, ANTONIO
DE GIANNI, ANTONIO
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging
2015-01-01 Petruzzi, Leonardo; Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio
Effects of different vinification technologies on physico-chemical characteristics and antioxidant activity of ‘Falanghina’ and ‘Bombino bianco’ wines
2013-01-01 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Varva, Gabriella; Viggiani, I.; Terracone, C.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano
2015-01-01 Baiano, Antonietta; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DE GIANNI, Antonio
Effects of the treatment with oak chips on color‑related phenolics, volatile composition, and sensory profile of red wines: the case of Aglianico and Montepulciano
2016-01-01 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Mentana, Annalisa; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco
2013-01-01 Baiano, Antonietta; Varva, Gabriella; DE GIANNI, Antonio; Terracone, Carmela; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Production of high-quality red wines from native vines through the management of viticultural, technological, aging and packaging variables PhD
2015-03-10 DE GIANNI, Antonio
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta
2013-01-01 Baiano, Antonietta; DE GIANNI, Antonio; Varva, Gabriella; Viggiani, I.; Terracone, C.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO