NORMANNO, GIOVANNI GIUSEPPE

NORMANNO, GIOVANNI GIUSEPPE  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 170 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Efficiency of the Q3 lab-on-chip RealTime PCR platform for detecting protozoan pathogens in bivalve mollusks" 1-gen-2019 Giangaspero, Annunziata; Marangi, Marianna; Stefania Latrofa, Maria; Annoscia, Giada; Putignani, Lorenza; Capelli, Gioia; Bonassisa, Lucia; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Otranto, Domenico; Cereda, Marco; Francesco, Ferrara
A fish market survey using a novel PCR-sequencing-based protocols for the identification of commercial significant fish species 1-gen-2022 Ali, Ashraf; Di Taranto, Pietro; Parisi, Antonio; Del Sambro, Laura; Iannacci, Antonio; Belluscio, Donatella; Debernardis, Daniela Paola; Normanno, Giovanni
A PCR based survey on the presence of Helicobacter pylori in raw goat milk produced in southern Italy: preliminary results 1-gen-2005 Quaglia, N. C.; Dambrosio, A.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Parisi, A.; Germinario, G. L.; Lorusso, V.; Firinu, A.; Celano, G. V.
A study on the infection and reactivation of caprine herpesvirus 1 in goats 1-gen-2000 Tempesta, M.; Buonavoglia, D.; Greco, G.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Carelli, G.; Buonavoglia, C.
Amplified fluorescent lenght polymorfism fingerprinting and biochemical characterization of Vibrio parahaemolyticus isolated from seafoods collected from Adriatic Sea, Italy 1-gen-2002 Parisi, A.; Ottaviani, D.; Derobertis, A. M.; Stea, G.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Montagna, C. O.; Chiocco, D.
Amplified Fragment Length Polymorphism and Multi-Locus Sequence Typing for high-resolution genotyping of Listeria monocytogenes from foods and the environment 1-gen-2010 Parisi, A.; Latorre, L.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Miccolupo, A.; Fraccalvieri, R.; Lorusso, V.; Santagada, G.
Amplified fragment length polymorphism for high-resolution typing of Listeria monocytogenes from foods and the environment 1-gen-2009 Parisi, A.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Susca, A.; Miccolupo, A.; Latorre, L.; La Salandra, G.; Quaglia, N. C.; Santagada, G.
Analysis of two pit-1 gene polymorphism and relationship with growth performance traits on Podolica young bulls 1-gen-2011 Selvaggi, M.; Dario, C.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Dambrosio, A.; Dario, M.
Antagonistic activity against foodborne-pathogens of Lactic Acid bacteria from Calabrian raw milk cheeses 1-gen-2009 Caridi, A.; Geria, M.; Sidari, R.; Dambrosio, A.; Lorusso, V.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE
Antagonistic activity of dairy lactobacilli against gram-foodborne pathogens 1-gen-2014 Marco, Geria; Angela, Dambrosio; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Vanessa, Lorusso; Andrea, Caridi
Antibiotic resistance in the food chain: characterization of S. aureus isolated from milk and cheese in Italy 1-gen-2009 La Salandra, G.; Crisetti, E.; Pedarra, C.; Chiocco, D.; Parisi, A.; Celano, G. V.; Germinario, G. L.; Mula, G.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE
Antibiotico resistenza di stipiti di Staphylococcus aureus isolati da alimenti di origine animale: problematiche di sanità pubblica 1-gen-2007 Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Dambrosio, A.; Quaglia, N. C.; Corrente, M.; Lorusso, V.; Santagada, G.; Lillo, T.; Merico, A.; La Salandra, G.
Antimicrobial Resistance in the Food Chain: Significance, Risks, Control 1-gen-2022 Normanno, G.; Iannacci, A.; Belluscio, D.; Mercurio, V.; Debernardis, D. P.; Ali, A.
Antimicrobial Susceptibility and Multilocus Sequence Typing of Listeria monocytogenes Isolated Over 11 Years from Food, Humans, and the Environment in Italy 1-gen-2020 Caruso, Marta; Fraccalvieri, Rosa; rique Pasquali, Fre´de´; Santagada, Gianfranco; Latorre, Laura M.; Difato, Laura M.; Miccolupo, Angela; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Parisi, Antonio
ASPECTS OF VIETNAMESE SUTCHI CATFISH (PANGASIUS HYPOPHTHALMUS) FROZEN FILLET QUALITY: MICROBIOLOGICAL PROFILE AND CHEMICAL RESIDUES 1-gen-2016 Dambrosio, A.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Storelli, A.; Barone, G.; Ioanna, F.; Errico, L.; Centoducati, G.; Storelli, M. M.
Aspetti tecnologici ed igienico-sanitari della macellazione domiciliare del suino in Calabria – nota preliminare 1-gen-2007 Lucifora, G.; Santojanni, C.; Stancati, S.; Sbuscio, F.; Filice, W.; Gallo, R.; Mancuso, G.; Palluccia, A.; Cello, S.; Malagrinò, C.; Gargano, P.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE
Biofilm Formation and Its Relationship with the Molecular Characteristics of Food-Related Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) 1-gen-2017 Alberto, Vergara; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Pierluigi Di Ciccio, ; Francesca, Pedonese; Roberta, Nuvoloni; Parisi, Antonio; Gianfranco, Santagada; Angelo, Colagiorgi; Emanuela, Zanardi; Sergio, Ghidini; Ianieri, Adriana
Caratterizzazione di stipiti umani di Campylobacter jejuni mediante multi locus sequenze typing 1-gen-2007 Parisi, A.; Bonanno, C.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Miccolupo, A.; Santagada, G.; Pedarra, C.
Caratterizzazione molecolare di Staphylococcus aureus in formaggi ovi-caprini mediante PCR e PFGE 1-gen-2006 La Salandra, G.; Dambrosio, A.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Fioni, M.; Onni, T.; Crisetti, E.; Serrecchia, L.; Tola, S.
Caratterizzazione molecolare di Staphylococcus aureus in prodotti lattiero caseari mediante PCR e PFGE 1-gen-2006 La Salandra, G.; Latorre, L.; Normanno, GIOVANNI GIUSEPPE; Fiori, M.; Onni, T.; Crisetti, E.; Serrecchia, L.; Tola, S.