ALESSANDRINO, OFELIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 90
EU - Europa 89
AS - Asia 75
SA - Sud America 6
AF - Africa 1
Totale 261
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 89
SG - Singapore 32
IE - Irlanda 17
IT - Italia 17
SE - Svezia 16
UA - Ucraina 14
CN - Cina 13
RU - Federazione Russa 12
VN - Vietnam 11
HK - Hong Kong 6
TR - Turchia 6
FI - Finlandia 3
GB - Regno Unito 3
BR - Brasile 2
FR - Francia 2
PE - Perù 2
AL - Albania 1
AT - Austria 1
BD - Bangladesh 1
BO - Bolivia 1
CA - Canada 1
CL - Cile 1
DE - Germania 1
EG - Egitto 1
IQ - Iraq 1
LB - Libano 1
LT - Lituania 1
NL - Olanda 1
OM - Oman 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
SA - Arabia Saudita 1
Totale 261
Città #
Chandler 19
Dublin 17
Singapore 15
Ashburn 10
Nyköping 9
Jacksonville 8
New York 8
Dearborn 7
Hong Kong 6
Manfredonia 6
Dallas 5
Kocaeli 5
Santa Clara 5
Beijing 4
Ho Chi Minh City 4
Hanoi 3
Helsinki 3
Florence 2
Juliaca 2
Nanjing 2
Princeton 2
Stevenage 2
Adnan Menderes 1
Bari 1
Boardman 1
Bắc Ninh 1
Cairo 1
Carangola 1
Caserta 1
Columbus 1
Council Bluffs 1
Erbil 1
Faisalabad 1
Foggia 1
Haiphong 1
Handan 1
Hebei 1
Jeddah 1
Lincoln 1
Muscat 1
Nanchang 1
Nashville 1
Ningbo 1
Norwalk 1
Nuremberg 1
Phú Thái 1
Redwood City 1
Rome 1
San Francisco 1
Santa Cruz 1
Santiago Metropolitan 1
Stockholm 1
São Paulo 1
The Dalles 1
Tianjin 1
Tirana 1
Toronto 1
Trinitapoli 1
Vienna 1
Williamsburg 1
Wilmington 1
Woolwich 1
Zhengzhou 1
Totale 185
Nome #
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 101
Effects of different cooking technologies on biopolymers modifications of cereal-based foods: Impact on nutritional and quality characteristics review 88
Proteomics in bovine semitendinosus muscle to assess emerging strategies based on papain injection and ultrasounds on meat tenderization process 48
Quantitative descriptive analysis as a strategic tool in research activities relating to innovative meat tenderisation technologies 28
Processo tecnologico innovativo ed ecosostenibile per la realizzazione di contenitori e imballaggi di nuova concezione 20
Totale 285
Categoria #
all - tutte 1.871
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.871


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202119 0 0 0 0 0 0 4 1 7 7 0 0
2021/202215 0 0 0 0 0 2 0 2 4 2 0 5
2022/202351 5 3 3 6 2 7 0 2 21 0 2 0
2023/202413 0 0 2 0 3 2 1 0 0 0 0 5
2024/202577 1 0 1 0 8 15 16 2 19 1 7 7
2025/202670 4 13 12 26 10 5 0 0 0 0 0 0
Totale 285