ALESSANDRINO, OFELIA

ALESSANDRINO, OFELIA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of different cooking technologies on biopolymers modifications of cereal-based foods: Impact on nutritional and quality characteristics review 1-gen-2020 De Pilli, Teresa; Alessandrino, Ofelia
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 1-gen-2019 De Pilli, Teresa; Lopriore, Giuseppe; Montemitro, Maria; Alessandrino, Ofelia
Processo tecnologico innovativo ed ecosostenibile per la realizzazione di contenitori e imballaggi di nuova concezione 1-gen-2023 De Pilli, Teresa; Lopriore, Giuseppe; Alessandrino, Ofelia; Baiano, Antonietta
Proteomics in bovine semitendinosus muscle to assess emerging strategies based on papain injection and ultrasounds on meat tenderization process 1-gen-2023 Marino, R.; della Malva, A.; Caroprese, M.; De Pilli, T.; Alessandrino, O.; Picariello, G.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Quantitative descriptive analysis as a strategic tool in research activities relating to innovative meat tenderisation technologies 1-gen-2024 De Pilli, T.; Alessandrino, O.; Baiano, A.