LA NOTTE, ENNIO
LA NOTTE, ENNIO
POLO DI AGRARIA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/2003 al 25/11/2012)
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura
2005-01-01 Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
Acetaldeide, etanolo, metanolo e linaiolo nella maturazione e nella conservazione dell’uva Italia.
1982-01-01 A. M., Leone; LA NOTTE, Ennio; L., Massignan; P., DE LEO
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins.
2008-01-01 A., Gambuti; R., Capuano; DI LUCCIA, Aldo; L., Moio; LA NOTTE, Ennio
Aroma quality improvement of Chardonnay white wine by fermentation and ageing in barrique on lees.
2010-01-01 Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Aromatization of olive oil.
2009-01-01 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; LA NOTTE, Ennio
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine
2010-01-01 Pati, Sandra; Mentana, Annalisa; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Bioelectrochemical determination of lactic and malic acid in wines.
1994-01-01 Palleschi, G.; Volpe, G.; Compagnone, D.; LA NOTTE, Ennio; Esti, M.
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso
2005-01-01 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso
2006-01-01 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio; Gambacorta, G.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region.
2010-01-01 Crupi, P; Milella, R. A.; Palmisano, G; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio; Antonacci, D.
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage
2009-01-01 Baiano, Antonietta; G., Gambacorta; Terracone, Carmela; M. A., Previtali; LA NOTTE, Ennio
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage.
2010-01-01 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; Previtali, M. A.; LA NOTTE, Ennio
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits.
2009-01-01 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; Previtali, M. A.; LA NOTTE, Ennio
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy.
2006-01-01 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages.
2009-01-01 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel
2010-01-01 Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; G., Chieppa; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”
2007-01-01 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura | 1-gen-2005 | Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
Acetaldeide, etanolo, metanolo e linaiolo nella maturazione e nella conservazione dell’uva Italia. | 1-gen-1982 | A. M., Leone; LA NOTTE, Ennio; L., Massignan; P., DE LEO | |
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. | 1-gen-2008 | A., Gambuti; R., Capuano; DI LUCCIA, Aldo; L., Moio; LA NOTTE, Ennio | |
Aroma quality improvement of Chardonnay white wine by fermentation and ageing in barrique on lees. | 1-gen-2010 | Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio | |
Aromatization of olive oil. | 1-gen-2009 | Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; LA NOTTE, Ennio | |
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine | 1-gen-2010 | Pati, Sandra; Mentana, Annalisa; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Bioelectrochemical determination of lactic and malic acid in wines. | 1-gen-1994 | Palleschi, G.; Volpe, G.; Compagnone, D.; LA NOTTE, Ennio; Esti, M. | |
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso | 1-gen-2005 | Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio | |
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso | 1-gen-2006 | Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio; Gambacorta, G. | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E. | |
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region. | 1-gen-2010 | Crupi, P; Milella, R. A.; Palmisano, G; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio; Antonacci, D. | |
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage | 1-gen-2009 | Baiano, Antonietta; G., Gambacorta; Terracone, Carmela; M. A., Previtali; LA NOTTE, Ennio | |
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. | 1-gen-2010 | Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; Previtali, M. A.; LA NOTTE, Ennio | |
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. | 1-gen-2009 | Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; Previtali, M. A.; LA NOTTE, Ennio | |
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. | 1-gen-2006 | Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio | |
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. | 1-gen-2009 | Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel | 1-gen-2010 | Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; G., Chieppa; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” | 1-gen-2007 | LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E |