PADALINO, LUCIA
PADALINO, LUCIA
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
Bioactive compounds from Norway spruce bark: Comparison among sustainable extraction techniques for potential food applications
2019-01-01 Spinelli, Sara; Costa, Cristina; Conte, Amalia; La Porta, Nicola; Padalino, Lucia; Del Nobile, Matteo Alessandro
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta
2015-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour
2014-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Durum Wheat Whole-meal Spaghetti with Tomato Peels: How By-product. Particles Size Can Affect Final Quality of Pasta
2015-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D; Sicari, V; Pellicanò, Tm; Poiana, M; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti
2014-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti
2015-01-01 Padalino, L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, L.; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti
2015-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
Effects of hydrocolloids on chemical properties and cooking quality of gluten-free spaghetti
2013-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; De Vita, P.; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta.
2019-01-01 Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A.
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche
2006-01-01 Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche
2006-01-01 Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A.
Extract of Salicornia europaea in fresh pasta to enhance phenolic compounds and antioxidant activity
2019-01-01 Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Fiordilatte cheese fortified with inulin from cichorium intybus or cynara cardunculus
2021-01-01 Melilli, M. G.; Costa, C.; Lucera, A.; Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Food by-products to fortified pasta: A new approach for optimization
2019-01-01 Spinelli, S.; Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Formulation Optimization of Gluten-Free Functional Spaghetti Based on Maize Flour and Oat Bran Enriched in b-Glucans
2011-01-01 Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Sepielli and Matteo Alessandro Del Nobile, Grazia
Functional pasta with tomato by-product as a source of antioxidant compounds and dietary fibre
2017-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D.; Sicari, V.; Pellicanò, T. M.; Poiana, M.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; M., A.
Healthy pasta production using inulin from cardoon: First results of sensory evaluation
2016-01-01 Sillitti, C.; Melilli, M. G.; Padalino, Lucia; Bognanni, R.; Tringali, S.; Conte, Amalia; Raccuia, S. A.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; M., A.
Lactobacillus plantarum ITM21B fermentation product and chickpea flour enhance the nutritional profile of salt reduced bakery products
2019-01-01 Di Biase, M.; Bavaro, A. R.; Lonigro, S. L.; Pontonio, E.; Conte, A.; Padalino, L.; Minisci, A.; Lavermicocca, P.; Valerio, F.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio | |
Bioactive compounds from Norway spruce bark: Comparison among sustainable extraction techniques for potential food applications | 1-gen-2019 | Spinelli, Sara; Costa, Cristina; Conte, Amalia; La Porta, Nicola; Padalino, Lucia; Del Nobile, Matteo Alessandro | |
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour | 1-gen-2014 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Durum Wheat Whole-meal Spaghetti with Tomato Peels: How By-product. Particles Size Can Affect Final Quality of Pasta | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D; Sicari, V; Pellicanò, Tm; Poiana, M; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti | 1-gen-2014 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti | 1-gen-2015 | Padalino, L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, L.; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A. | |
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A. | |
Effects of hydrocolloids on chemical properties and cooking quality of gluten-free spaghetti | 1-gen-2013 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; De Vita, P.; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. | 1-gen-2019 | Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A. | |
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2006 | Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo | |
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2006 | Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A. | |
Extract of Salicornia europaea in fresh pasta to enhance phenolic compounds and antioxidant activity | 1-gen-2019 | Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. | |
Fiordilatte cheese fortified with inulin from cichorium intybus or cynara cardunculus | 1-gen-2021 | Melilli, M. G.; Costa, C.; Lucera, A.; Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. | |
Food by-products to fortified pasta: A new approach for optimization | 1-gen-2019 | Spinelli, S.; Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. | |
Formulation Optimization of Gluten-Free Functional Spaghetti Based on Maize Flour and Oat Bran Enriched in b-Glucans | 1-gen-2011 | Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Sepielli and Matteo Alessandro Del Nobile, Grazia | |
Functional pasta with tomato by-product as a source of antioxidant compounds and dietary fibre | 1-gen-2017 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D.; Sicari, V.; Pellicanò, T. M.; Poiana, M.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; M., A. | |
Healthy pasta production using inulin from cardoon: First results of sensory evaluation | 1-gen-2016 | Sillitti, C.; Melilli, M. G.; Padalino, Lucia; Bognanni, R.; Tringali, S.; Conte, Amalia; Raccuia, S. A.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; M., A. | |
Lactobacillus plantarum ITM21B fermentation product and chickpea flour enhance the nutritional profile of salt reduced bakery products | 1-gen-2019 | Di Biase, M.; Bavaro, A. R.; Lonigro, S. L.; Pontonio, E.; Conte, A.; Padalino, L.; Minisci, A.; Lavermicocca, P.; Valerio, F. |