PADALINO, LUCIA

PADALINO, LUCIA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 1-gen-2001 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
Bioactive compounds from Norway spruce bark: Comparison among sustainable extraction techniques for potential food applications 1-gen-2019 Spinelli, Sara; Costa, Cristina; Conte, Amalia; La Porta, Nicola; Padalino, Lucia; Del Nobile, Matteo Alessandro
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta 1-gen-2015 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour 1-gen-2014 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Durum Wheat Whole-meal Spaghetti with Tomato Peels: How By-product. Particles Size Can Affect Final Quality of Pasta 1-gen-2015 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D; Sicari, V; Pellicanò, Tm; Poiana, M; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effect of durum wheat cultivars on physico-chemical and sensory properties of spaghetti 1-gen-2014 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti 1-gen-2015 Padalino, L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, L.; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti 1-gen-2015 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
Effects of hydrocolloids on chemical properties and cooking quality of gluten-free spaghetti 1-gen-2013 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; De Vita, P.; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 1-gen-2019 Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A.
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2006 Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2006 Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A.
Extract of Salicornia europaea in fresh pasta to enhance phenolic compounds and antioxidant activity 1-gen-2019 Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Fiordilatte cheese fortified with inulin from cichorium intybus or cynara cardunculus 1-gen-2021 Melilli, M. G.; Costa, C.; Lucera, A.; Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Food by-products to fortified pasta: A new approach for optimization 1-gen-2019 Spinelli, S.; Padalino, L.; Costa, C.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Formulation Optimization of Gluten-Free Functional Spaghetti Based on Maize Flour and Oat Bran Enriched in b-Glucans 1-gen-2011 Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Sepielli and Matteo Alessandro Del Nobile, Grazia
Functional pasta with tomato by-product as a source of antioxidant compounds and dietary fibre 1-gen-2017 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Likyova, D.; Sicari, V.; Pellicanò, T. M.; Poiana, M.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; M., A.
Healthy pasta production using inulin from cardoon: First results of sensory evaluation 1-gen-2016 Sillitti, C.; Melilli, M. G.; Padalino, Lucia; Bognanni, R.; Tringali, S.; Conte, Amalia; Raccuia, S. A.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; M., A.
Lactobacillus plantarum ITM21B fermentation product and chickpea flour enhance the nutritional profile of salt reduced bakery products 1-gen-2019 Di Biase, M.; Bavaro, A. R.; Lonigro, S. L.; Pontonio, E.; Conte, A.; Padalino, L.; Minisci, A.; Lavermicocca, P.; Valerio, F.
Manufacture and characterization of gluten-free spaghetti enriched with vegetable flour 1-gen-2013 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Cozzolino, Flora; Del Nobile, M. A.