Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 55
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Mass spectrometry peptides identification in functional Pasta filata ovine cheese. 1-gen-2015 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; della Malva, A.; Caroprese, Mariangela
Factors contributing to meat tenderness: interaction between myofibril structure and proteolytic changes in beef 1-gen-2015 della Malva, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Physicochemical properties of functional Scamorza cheese from ovine milk 1-gen-2015 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Della Malva, A.; Figliola, L.; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Identification of peptides in functional Scamorza ovine milk cheese 1-gen-2015 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Della Malva, A; Caroprese, Mariangela; Sevi, A.
Proteolytic changes of myofibrillar proteins in Podolian meat during aging: focusing on tenderness 1-gen-2015 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Malva, A. della; Albenzio, Marzia
Nutritional properties and consumer preference of donkey bresaola and salami: comparison with conventional products 1-gen-2015 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Muscio, Antonio; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Effect of diet supplementation on tenderness development and on proteomic changes in lamb meat. 1-gen-2016 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Relationship between slaughtering age, nutritional and organoleptic properties of Altamurana lamb meat 1-gen-2016 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Tenderness development and proteomic changes in lamb meat: effect of quinoa and/or linseed supplementation 1-gen-2017 Della MALVA, A.; Albenzio, M.; Annicchiarico, G.; Caroprese, M.; Ciliberti, M. G.; Santillo, A.; Sevi, A.; Marino, R.
Bioactive peptides in animal food products 1-gen-2017 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Consumers’ expectations and acceptability for low saturated fat “salami”: healthiness or taste? 1-gen-2017 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Seccia, Antonio; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Proteomic approach to investigate the impact of different dietary supplementation on lamb meat tenderness 1-gen-2017 della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Santillo, Antonella; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Effect of quinoa and/or linseed on immune response, productivity and quality of meat from merinos derived lambs 1-gen-2018 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M.; DELLA MALVA, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effects of whole linseed supplementation and treatment duration on fatty acid profile and endogenous bioactive compounds of beef muscle 1-gen-2018 Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Enzymatic injection of papain for improving meat tenderness 1-gen-2019 della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G. i.; Santillo, A.; Ciampi, F.; Figliola, L.; Ciliberti, M. G.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, R.
effect of diet supplementation with quinoa seed and/or linseed on immune response productivity and meat quality in Merinos derived lambs 1-gen-2019 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M. G.; Della Malva, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Methods for extraction of muscle proteins from meat and fish using denaturing and non-denat uring solutions 1-gen-2019 DELLA MALVA, A.; Marino, R.; Santillo, A.; Russo, D.; Figliola, L.; Caroprese, M.; Albenzio, M.
Application of proteomic to investigate the post-mortem tenderization rate of different horse muscles 1-gen-2019 Della, Malva; Palo, De; Lorenzo, P.; Maggiolino, J. M.; Albenzio, A.; Marino, R.
Foal meat volatile compounds: effect of vacuum ageing on Semimembranosus muscle 1-gen-2019 DE PALO, P.; Maggiolino, A.; Lorenzo, Rodriguez; J., M.; Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Centoducati, P.
Study of effects of Fipronil and Fipronil-sulfone on meat nutritional quality and validation of confirmatory GC-MS/MS method for their analysis 1-gen-2020 Nardelli, V.; Albenzio, M.; Gesualdo, G.; D’Angelo, F.; della Malva, A.; Della Rovere, I; Scarpiello, A; Casamassima, F.; Marino, R
Mostrati risultati da 21 a 40 di 55
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile