Sfoglia per Autore
Modeling bio-refinery industry in rural areas: an environmental and economic evaluation of the sustainability of various policy options
2010-01-01 Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca; Prosperi, Maurizio; Sisto, Roberta; Stasi, Antonio
can organic be a profitable differentiation strategy for italian wine firms?
2010-01-01 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
market power and price competition in the italian wine market
2010-01-01 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca
Economics of Obesity: Nutrition and Physical Activities Substitution Effect
2010-01-01 Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia
Health and environmental benefits from combined control of obesity and climate changes
2010-01-01 Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Prosperi, Maurizio
La domanda di olio extra-vergine di oliva nel Sud Italia.Quali le migliori strategie:brand leadership, private label o piccoli produttori?
2011-01-01 Francesco, Diotallevi; Stasi, Antonio
Le preferenze dei consumatori nei confronti dei prodotti IGP e l'alternativa non certificata: il caso del pomodoro di Pachino
2011-01-01 Stasi, Antonio; Pilone, Vittoria; DE DEVITIIS, Biagia; Viscecchia, Rosaria
Italian wine demand and differentiation effect of geographical indications
2011-01-01 Stasi, Antonio; Nardone, Gianluca; Viscecchia, Rosaria; Seccia, Antonio
Modeling the bio-refinery industry in rural areas: A participatory approach for policy options comparison
2011-01-01 Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca; Prosperi, Maurizio; Sisto, Roberta; Stasi, Antonio
Clima positivo e prezzi stabili per il grano duro 2011
2011-01-01 DE MEO, Emilio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio
STRATEGIE DI PREZZO E PROFITTABILITÀ NEL MERCATO DEGLI OLI EXTRA-VERGINE DI OLIVA: UN MODELLO DI ANALISI ATTRAVERSO GLI SCANNER DATA
2012-01-01 Stasi, Antonio; Diotallevi, F.; Marchini, A.
Mercato del grano duro: stabilità cercasi
2012-01-01 DE MEO, Emilio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio
An Application of the Best-Worst Method to Analyze Italian Consumers? Attitudes Towards Products From Wine Dealcoholisation
2012-01-01 Seccia, Antonio; Carlucci, D.; Maggi, G.; Stasi, Antonio
Technological and Economic Optimization of Functional Ready to Eat Meal
2012-01-01 Conte, Amalia; Stasi, Antonio; Pilone, Vittoria; Gammariello, D.; Padalino, L.; Bimbo, Francesco; Lopolito, Antonio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Economics of obesity: Nutrition and physical activities substitution effect
2012-01-01 Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia
Health and environmental benefits from combined control of obesity and climate changes
2012-01-01 Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Prosperi, Maurizio
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi
2012-01-01 DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Prosperi, Maurizio; Stasi, Antonio; Severini, Carla
PERCEIVED TECHNOLOGICAL REGIMES: AN EMPIRICAL ANALYSIS OF THE APULIAN WINE INDUSTRY
2012-01-01 Muscio, Alessandro; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
Valutazione Economica di una politica di Riorientamento dei Consumi Alimentari Finalizzata alla Riduzione dell'Obesita'
2012-01-01 Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Prosperi, Maurizio
Il pomodoro di pachino: vale più il marchio o la reputazione del territorio?
2013-01-01 Stasi, Antonio; Pilone, Vittoria
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile