Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 155
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Study on relationships between food kinetic state and some reactions of food degradation 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Giuliani, Roma; Severini, Carla
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 1-gen-2006 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Experimental characterization of processing dynamics using tomographic sensors 1-gen-2006 Mccarthy, M. J.; Mccarthy, K. L.; Choi, Y. J.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Bevilacqua, Antonio; Giuliani, R.; Fiore, A.; Severini, Carla
Effetti della diffusione dell'acqua sulla reazione di imbrunimento enzimatico 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Severini, Carla
Effects of barrel temperature on quality of almond snacks 1-gen-2006 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 1-gen-2006 DE PILLI, Teresa; Polignone, M.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Color measure on microwave blanched artichokes 1-gen-2006 Giuliani, R.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Prediction of water activity in vegetables creams: note 1 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Severini, Carla
Study on relationships between food kinetic state and some reactions of food degradation 1-gen-2007 Derossi, Antonio; Giuliani, Roma; Severini, Carla
Water food interaction: availability and mobility of water related to quality of food 1-gen-2007 Severini, Carla; Derossi, Antonio
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 1-gen-2007 Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 1-gen-2007 DE PILLI, Teresa; Giuliani, Roma; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 1-gen-2007 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Prediction of water activity in vegetable creams: note 2 1-gen-2007 Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Use of humectans for the stabilization of pesto sauce. 1-gen-2008 Severini, Carla; Corbo, MARIA ROSARIA; Derossi, Antonio; Bevilacqua, Antonio; Giuliani, Roma
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 1-gen-2008 Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Use of humectants for the stabilization of pesto sauce 1-gen-2008 Severini, C.; Corbo, M. R.; Derossi, A.; Bevilacqua, A.; Giuliani, R.
Effects of microwave drying on lipid oxidation of stuffed pasta 1-gen-2008 DE PILLI, Teresa; Giuliani, Roma; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Mostrati risultati da 21 a 40 di 155
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile