Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 97
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Determination of Choline in Milk, Milk Powder, and Soy Lecithin Hydrolysates by Flow Injection Analysis and Amperometric Detection with a Choline Oxidase Based Biosensor 1-gen-2004 Pati, Sandra; Quinto, Maurizio; Palmisano, F.; Zambonin, P. G.
Identification of anthocyanins and anthocyanin-derived pigments in Primitivo red wine by HPLC-ESI-MS/MS 1-gen-2005 Pati, Sandra; E., Arace; LA NOTTE, Ennio; F., Palmisano
Quantitation of Major Choline Fractions in Milk and Dietary Supplements using a Phospholipase-D Bioreactor Coupled to a Choline Amperometric Biosensor 1-gen-2005 Pati, Sandra; Palmisano, F.; Quinto, Maurizio; Zambonin, P. G.
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 1-gen-2006 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 1-gen-2006 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Faccia, M.; LA NOTTE, Ennio
Polimeric materials as packaging for Apulia table wines 1-gen-2006 Mentana, A.; Pati, S.; Tufariello, M.; Gambacorta, G.; Del Nobile, M. A.; la Notte, E.
Simultaneous separation and identification of oligomeric procyanidins and anthocyanin-derived pigments in raw red wine by HPLC-UV-ESI-MSn 1-gen-2006 Pati, Sandra; Losito, I.; Gambacorta, G.; LA NOTTE, Ennio; Palmisano, F.; Zambonin, P. G.
Phenolic composition of red grape grown in Southern Italy 1-gen-2006 Lovino, R.; Baiano, Antonietta; Pati, Sandra; Faccia, M.; Gambacorta, G.
HPLC-UV-MS characterization of anthocyanin-derived pigments in Southern Italy red wines 1-gen-2006 Pati, Sandra; E., Arace; Lamacchia, Carmela; G., Gambacorta; LA NOTTE, Ennio
Electronic nose characterization of burnt wheat pasta 1-gen-2006 Taurino, A. M.; Presicce, D. S.; Siciliano, P.; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra
Polymeric materials as packaging for Apulia table wines 1-gen-2006 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; M., Tufariello; G., Gambacorta; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Characterization of caffeic acid enzymatic oxidation by-products by liquid chromatography coupled to electrospray ionization tandem mass spectrometry 1-gen-2006 Pati, Sandra; Losito, I.; Palmisano, F.; Zambonin, P. G.
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS 1-gen-2006 Pati, Sandra; E., Arace; A., Trani; G., Gambacorta; DI LUCCIA, Aldo
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 1-gen-2007 Lamacchia, C; Baiano, A.; Lamparelli, S.; LA GATTA, B.; Pati, S.; DI LUCCIA, A.; LA NOTTE, E.
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” 1-gen-2007 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines 1-gen-2007 Baiano, A.; Gambacorta, G; Terracone, C; LA GATTA, B; Pati, S; LA NOTTE, E
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L.
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 1-gen-2007 Baiano, Antonietta; P., Siciliano; A. M., Taurino; D. S., Presicce; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Faccia, M.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Mostrati risultati da 1 a 20 di 97
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile