RicercaInizia una nuova ricerca

NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.

cerca in
Risultati 321 - 330 di 338 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Use of natural compounds to improve the microbial stability of Amaranth-based homemade fresh pasta 1-gen-2009 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DI BENEDETTO, N.; Suriano, N.; Conte, Amalia; Lamacchia, Carmela; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Use of nisin, lisozyme and EDTA for inhibit microbial growth in chilled buffalo meat 1-gen-2008 Cannarsi, M.; Baiano, Antonietta; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Ferrara, L.; Bacalo, R.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Use of starter cultures in olives: a not correct use could cause a delay of performances 1-gen-2013 Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio
Use of the response surface methodology and desirability approach to model Alicyclobacillus acidoterrestris spore inactivation. 1-gen-2010 Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using a polynomial model for fungi from table olives 1-gen-2016 Fuccio, Francesca; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using a simplex centroid to study the effects of pH, temperature and lactulose on the viability of Bifidobacterium animalis subsp. lactis in a model system 1-gen-2013 Altieri, Clelia; Bevilacqua, Antonio; Perricone, Marianne; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Using homogenization, sonication and thermo-sonication to inactivate fungi 1-gen-2016 Campaniello, Daniela; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using Microbial Responses Viewer and a Regression Approach to Assess the Effect of pH, Activity of Water and Temperature on the Survival of Campylobacter spp 1-gen-2022 Icen, H.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.; Korkmaz, B. I. O.; Bevilacqua, A.
Using physical approaches for the attenuation of lactic acid bacteria in an organic rice beverage 1-gen-2016 Bevilacqua, Antonio; Casanova, F. P.; Petruzzi, L.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using regression and Multifactorial Analysis of Variance to assess the effect of ascorbic, citric, and malic acids on spores and activated spores of Alicyclobacillusacidoterrestris 1-gen-2023 Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Petruzzi, Leonardo; Sinigaglia, Milena; Corbo, Maria Rosaria
Risultati 321 - 330 di 338 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Aggiungere filtri:  
Aggiungi
Opzioni
Scopri
Tipologia
  • 1 Contributo su Rivista 338
  • 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 338
Autore
  • CORBO, MARIA ROSARIA 256
  • BEVILACQUA, ANTONIO 234
  • SPERANZA, BARBARA 117
  • ALTIERI, CLELIA 75
  • Campaniello, Daniela 64
  • DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO 55
  • RACIOPPO, ANGELA 41
  • Petruzzi, Leonardo 31
  • CONTE, AMALIA 27
  • CAMPANIELLO, DANIELA 21
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2023 47
  • 2010 - 2019 150
  • 2000 - 2009 111
  • 1992 - 1999 30
Editore
  • Oxford, United Kingdom:Blackwell ... 6
  • IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 4
  • Food & Nutrition Press Incorporat... 3
  • Elsevier Science Limited:Oxford F... 2
  • Springer Verlag Germany:Tiergarte... 2
  • Urban & Fischer Verlag Jena:Postf... 2
  • American Dairy Science Associatio... 1
  • Amsterdam ; New York : Elsevier S... 1
  • Artek S.n.c, Varese 1
  • Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 1
Rivista
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 33
  • FOODS 21
  • JOURNAL OF FOOD PROTECTION 20
  • FOOD MICROBIOLOGY 17
  • FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 16
  • JOURNAL OF FOOD SCIENCE 16
  • ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 13
  • ADVANCES IN FOOD SCIENCES 12
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 9
  • MICROORGANISMS 9
Keyword
  • Food Science 21
  • Microbiology 12
  • Ultrasound 11
  • Attenuation 8
  • probiotics 8
  • Yeasts 7
  • Acidification 6
  • Growth 6
  • DoE 5
  • Industrial and Manufacturing Engi... 5
Lingua
  • eng 305
  • ita 15
Accesso al fulltext
  • no fulltext 329
  • open 8
  • restricted 1