RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Selection of yeasts as starter cultures for table olives: a step-by-step procedure
2012-01-01 Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Shelf life definition for Italian anchovies inoculated with Lactobacillus plantarum and Bifidobacterium animalis subsp. lactis
2012-01-01 Speranza, B.; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, M. R.
Shelf life definition for Italian anchovies inoculated with Lactobacillus plantarum and Bifidobacterium animalis subsp. lactis
2012-01-01 Speranza, Barbara; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Shelf life extension on the minimally processed artichokes
2004-01-01 Fiore, Anna; Anese, Monica; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio
Shelf life of alginate beads containing lactobacilli and bifidobacteria: characterization of microshere containing Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
2011-01-01 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Shelf life of ready to use “caprese”.
2007-01-01 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Shelf-life modelling for fresh-cut vegetables.
1996-01-01 Guerzoni, M. E.; Gianotti, A; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Shelf-life modelling of ready to eat coconut
2003-01-01 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; D'Amato, Daniela; Campaniello, Daniela; Altieri, Clelia
Significato tecnologico delle Pseudomonadaceae nella mozzarella: effetto di antimicrobici naturali e valutazione del metabolismo con metodiche alternative
2008-01-01 Bevilacqua, Antonio; Ficelo, S.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Sodium benzoate and citrus extract increase the effect of homogenization towards spores of Fusarium oxysporum in pineapple juice
2012-01-01 Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Ciccarone, Claudio; Corbo, MARIA ROSARIA
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Selection of yeasts as starter cultures for table olives: a step-by-step procedure | 1-gen-2012 | Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Shelf life definition for Italian anchovies inoculated with Lactobacillus plantarum and Bifidobacterium animalis subsp. lactis | 1-gen-2012 | Speranza, B.; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, M. R. | |
Shelf life definition for Italian anchovies inoculated with Lactobacillus plantarum and Bifidobacterium animalis subsp. lactis | 1-gen-2012 | Speranza, Barbara; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Shelf life extension on the minimally processed artichokes | 1-gen-2004 | Fiore, Anna; Anese, Monica; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio | |
Shelf life of alginate beads containing lactobacilli and bifidobacteria: characterization of microshere containing Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. | 1-gen-2011 | Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Shelf life of ready to use “caprese”. | 1-gen-2007 | Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Shelf-life modelling for fresh-cut vegetables. | 1-gen-1996 | Guerzoni, M. E.; Gianotti, A; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Shelf-life modelling of ready to eat coconut | 1-gen-2003 | Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; D'Amato, Daniela; Campaniello, Daniela; Altieri, Clelia | |
Significato tecnologico delle Pseudomonadaceae nella mozzarella: effetto di antimicrobici naturali e valutazione del metabolismo con metodiche alternative | 1-gen-2008 | Bevilacqua, Antonio; Ficelo, S.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Sodium benzoate and citrus extract increase the effect of homogenization towards spores of Fusarium oxysporum in pineapple juice | 1-gen-2012 | Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Ciccarone, Claudio; Corbo, MARIA ROSARIA |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 338
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 338
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 47
- 2010 - 2019 150
- 2000 - 2009 111
- 1992 - 1999 30
Editore
- Oxford, United Kingdom:Blackwell ... 6
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 4
- Food & Nutrition Press Incorporat... 3
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 2
- Springer Verlag Germany:Tiergarte... 2
- Urban & Fischer Verlag Jena:Postf... 2
- American Dairy Science Associatio... 1
- Amsterdam ; New York : Elsevier S... 1
- Artek S.n.c, Varese 1
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 1
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 33
- FOODS 21
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 20
- FOOD MICROBIOLOGY 17
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 16
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 16
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 13
- ADVANCES IN FOOD SCIENCES 12
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 9
- MICROORGANISMS 9
Keyword
- Food Science 21
- Microbiology 12
- Ultrasound 11
- Attenuation 8
- probiotics 8
- Yeasts 7
- Acidification 6
- Growth 6
- DoE 5
- Industrial and Manufacturing Engi... 5
Lingua
- eng 305
- ita 15
Accesso al fulltext
- no fulltext 329
- open 8
- restricted 1