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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE 1-gen-2015 Natale, Anna; Mentana, Annalisa; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Nardiello, Donatella; Quinto, Maurizio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
Environmental sustainability and extended shelf life: the case of a typical Italian cheese 1-gen-2014 Pilone, Vittoria; DE LUCIA, Caterina; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
PEPTIDE PROFILING IN CHEESE SAMPLES BY LC‐TANDEM MASS SPECTROMETRY 1-gen-2013 Nardiello, Donatella; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Lucera, Annalisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
Ultrasound-assisted extraction to valorise wine-making by-products 1-gen-2015 Conte, Amalia; Marinelli, Valeria; Nardiello, Donatella; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
PEPTIDE PROFILING IN CHEESE SAMPLES BY LC-TANDEM MASS SPECTROMETRY 1-gen-2013 Nardiello, Donatella; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Lucera, Annalisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
Brewer’s spent grain to enhance food nutritional quality 1-gen-2015 Conte, Amalia; Spinelli, Sara; Lecce, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Spirulina-based flour to enhance pasta properties 1-gen-2015 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Chini Zittelli, G; Lo Grieco, A; Torzillo, G; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
BIO-BASED DEVICE TO CONTROL RELEASE OF PROPIONIC ACID 1-gen-2015 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Lecce, Lucia
LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS TO DEVELOP ACTIVE PACKAGING 1-gen-2015 Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 1-gen-2015 Conte, Amalia; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 29
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 29
Autore
  • CONTE, AMALIA 22
  • CENTONZE, DIEGO 7
  • ALTIERI, CLELIA 6
  • NARDIELLO, DONATELLA 6
  • PALERMO, CARMEN 6
  • CORBO, MARIA ROSARIA 5
  • NATALE, ANNA 5
  • SINIGAGLIA, MILENA GRAZIA RITA 5
  • PADALINO, LUCIA 4
  • INCORONATO, ANNA LUCIA 3
Data di pubblicazione
  • 2010 - 2015 22
  • 2002 - 2009 7
Editore
  • Antonella Rossi 1
  • Cosmosware 1
Keyword
  • antimicrobici 1
  • Canestrato di Moliterno 1
  • carne 1
  • Choice Model 1
  • coating 1
  • Consumer behaviour 1
  • Environmental sustainability 1
  • piatti pronti 1
  • shelf life 1
Lingua
  • eng 17
  • ita 4
Accesso al fulltext
  • no fulltext 29