RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE
2015-01-01 Natale, Anna; Mentana, Annalisa; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Nardiello, Donatella; Quinto, Maurizio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
Environmental sustainability and extended shelf life: the case of a typical Italian cheese
2014-01-01 Pilone, Vittoria; DE LUCIA, Caterina; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
PEPTIDE PROFILING IN CHEESE SAMPLES BY LC‐TANDEM MASS SPECTROMETRY
2013-01-01 Nardiello, Donatella; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Lucera, Annalisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
Ultrasound-assisted extraction to valorise wine-making by-products
2015-01-01 Conte, Amalia; Marinelli, Valeria; Nardiello, Donatella; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
PEPTIDE PROFILING IN CHEESE SAMPLES BY LC-TANDEM MASS SPECTROMETRY
2013-01-01 Nardiello, Donatella; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Lucera, Annalisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego
Brewer’s spent grain to enhance food nutritional quality
2015-01-01 Conte, Amalia; Spinelli, Sara; Lecce, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Spirulina-based flour to enhance pasta properties
2015-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Chini Zittelli, G; Lo Grieco, A; Torzillo, G; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
BIO-BASED DEVICE TO CONTROL RELEASE OF PROPIONIC ACID
2015-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Lecce, Lucia
LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS TO DEVELOP ACTIVE PACKAGING
2015-01-01 Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN
2015-01-01 Conte, Amalia; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE | 1-gen-2015 | Natale, Anna; Mentana, Annalisa; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Nardiello, Donatella; Quinto, Maurizio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego | |
Environmental sustainability and extended shelf life: the case of a typical Italian cheese | 1-gen-2014 | Pilone, Vittoria; DE LUCIA, Caterina; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
PEPTIDE PROFILING IN CHEESE SAMPLES BY LC‐TANDEM MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2013 | Nardiello, Donatella; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Lucera, Annalisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego | |
Ultrasound-assisted extraction to valorise wine-making by-products | 1-gen-2015 | Conte, Amalia; Marinelli, Valeria; Nardiello, Donatella; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
PEPTIDE PROFILING IN CHEESE SAMPLES BY LC-TANDEM MASS SPECTROMETRY | 1-gen-2013 | Nardiello, Donatella; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Conte, Amalia; Lucera, Annalisa; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Centonze, Diego | |
Brewer’s spent grain to enhance food nutritional quality | 1-gen-2015 | Conte, Amalia; Spinelli, Sara; Lecce, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Spirulina-based flour to enhance pasta properties | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Chini Zittelli, G; Lo Grieco, A; Torzillo, G; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
BIO-BASED DEVICE TO CONTROL RELEASE OF PROPIONIC ACID | 1-gen-2015 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Lecce, Lucia | |
LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS TO DEVELOP ACTIVE PACKAGING | 1-gen-2015 | Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN | 1-gen-2015 | Conte, Amalia; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 29
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 29
Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 22
- 2002 - 2009 7
Editore
- Antonella Rossi 1
- Cosmosware 1
Keyword
- antimicrobici 1
- Canestrato di Moliterno 1
- carne 1
- Choice Model 1
- coating 1
- Consumer behaviour 1
- Environmental sustainability 1
- piatti pronti 1
- shelf life 1
Lingua
- eng 17
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 29