RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A polyphasich approach in order to identify dominant lactic acid bacteria and their evolution during pasta manufacturing.
2008-01-01 Beleggia, R.; Russo, P.; Ferrè, S.; Pardo, I.; Spano, Giuseppe; Cattivelli, L.
Antibiotic resistance genes delivered by lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food
2009-01-01 Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; A., Gallone
Antimicrobial activity of lactic acid bacteria on biofilm formed by Listeria monocytogenes
2014-01-01 Spano, Giuseppe; Arena, MATTIA PIA; Capozzi, Vittorio; A., Hadjilouka; S., Paramithiotis; E. F., Drosinos; Russo, Pasquale
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains and antimicrobial properties of L. plantarum small heat shock proteins
2014-01-01 Spano, Giuseppe; Arena, MATTIA PIA; Caggianiello, Graziano; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Aromatich flavours in pasta: effect of cultivars, transformation process and microorganisms.
2007-01-01 Beleggia, Romina; Spano, Giuseppe
autochtonous yeasts and lactobacillus plantarum strains: different inoculation time and wine safety and quality
2017-01-01 BERBEGAL de GRACIA, Carmen; Beneduce, Luciano; Grieco, F; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Beta-glucans improve growth, viability and colonization of probiotic microorganisms.
2012-01-01 Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Caggianiello, Graziano; Russo, Pasquale; P., Lopez; De Palencia, P. F.; Duenas, M. T.; Spano, Giuseppe
Biodiversity and VBNC state in Brettanomyces bruxellensis isolated from Apulian wineries
2013-01-01 DI TORO, MARIA ROSARIA; Salma, Mohammad; Alexander, Hervè; Beneduce, Luciano; Grieco, Francesco; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Biodiversity of autochthonous Oenococcus oeni strains isolated from Apulian wines
2014-01-01 Spano, Giuseppe; Garofalo, Carmela; P., Lucas; M., El Khoury; Capozzi, Vittorio
Biodiversity of Oenococcus oeni strains isolated from wine produced in Apulian region
2013-01-01 Garofalo, Carmela; EL KHOURY, Mariette; Patrick, Lucas; Beneduce, Luciano; Grieco, Francesco; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A polyphasich approach in order to identify dominant lactic acid bacteria and their evolution during pasta manufacturing. | 1-gen-2008 | Beleggia, R.; Russo, P.; Ferrè, S.; Pardo, I.; Spano, Giuseppe; Cattivelli, L. | |
Antibiotic resistance genes delivered by lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food | 1-gen-2009 | Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; A., Gallone | |
Antimicrobial activity of lactic acid bacteria on biofilm formed by Listeria monocytogenes | 1-gen-2014 | Spano, Giuseppe; Arena, MATTIA PIA; Capozzi, Vittorio; A., Hadjilouka; S., Paramithiotis; E. F., Drosinos; Russo, Pasquale | |
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains and antimicrobial properties of L. plantarum small heat shock proteins | 1-gen-2014 | Spano, Giuseppe; Arena, MATTIA PIA; Caggianiello, Graziano; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela | |
Aromatich flavours in pasta: effect of cultivars, transformation process and microorganisms. | 1-gen-2007 | Beleggia, Romina; Spano, Giuseppe | |
autochtonous yeasts and lactobacillus plantarum strains: different inoculation time and wine safety and quality | 1-gen-2017 | BERBEGAL de GRACIA, Carmen; Beneduce, Luciano; Grieco, F; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio | |
Beta-glucans improve growth, viability and colonization of probiotic microorganisms. | 1-gen-2012 | Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Caggianiello, Graziano; Russo, Pasquale; P., Lopez; De Palencia, P. F.; Duenas, M. T.; Spano, Giuseppe | |
Biodiversity and VBNC state in Brettanomyces bruxellensis isolated from Apulian wineries | 1-gen-2013 | DI TORO, MARIA ROSARIA; Salma, Mohammad; Alexander, Hervè; Beneduce, Luciano; Grieco, Francesco; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio | |
Biodiversity of autochthonous Oenococcus oeni strains isolated from Apulian wines | 1-gen-2014 | Spano, Giuseppe; Garofalo, Carmela; P., Lucas; M., El Khoury; Capozzi, Vittorio | |
Biodiversity of Oenococcus oeni strains isolated from wine produced in Apulian region | 1-gen-2013 | Garofalo, Carmela; EL KHOURY, Mariette; Patrick, Lucas; Beneduce, Luciano; Grieco, Francesco; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 38
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 38
Data di pubblicazione
- 2010 - 2018 29
- 2006 - 2009 9
Editore
- Società Italiana di Microbiologia... 2
- Silvana NICOLA 1
Keyword
- Lactobacillus plantarum 2
- CHAPERONE 1
- food fermentation 1
- genetics 1
- knock out 1
- Lactic Acid Bacteria 1
- metabolic profile 1
- PROBIOTIC ORGANISM 1
- sHSP 1
- small heat shock proteins 1
Lingua
- eng 33
- ita 2
Accesso al fulltext
- no fulltext 38