LAMONACA, EMILIA

LAMONACA, EMILIA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 29 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparative Life Cycle Assessment between organic and conventional barley cultivation for sustainable agriculture pathways 1-gen-2018 Tricase, Caterina; Lamonaca, Emilia; Ingrao, Carlo; Bacenetti, Jacopo; Lo Giudice, Agata
Analysis of Socio-Economic and Environmental Sustainability of Barley Supply Chain: a Healthy Crop for Human Nutrition 1-gen-2017 Lamonaca, Emilia
Assessed versus Perceived Risks: Innovative Communications in Agri-Food Supply Chains 1-gen-2021 Santeramo, Fabio G; Bevilacqua, Antonio; Caroprese, Mariangela; Speranza, Barbara; Ciliberti, Maria Giovanna; Tappi, Marco; Lamonaca, Emilia
Assessed versus Perceived Risks: Innovative Communications in Agri-Food Supply Chains 1-gen-2021 Santeramo, Fabio G; Bevilacqua, Antonio; Caroprese, Mariangela; Speranza, Barbara; Ciliberti, Maria Giovanna; Tappi, Marco; Lamonaca, Emilia
Assessed versus perceived risks: Innovative communications in agri-food supply chains 1-gen-2021 Santeramo, F. G.; Bevilacqua, A.; Caroprese, M.; Speranza, B.; Ciliberti, M. G.; Tappi, M.; Lamonaca, E.
Assessing the role of regional labels for consumers 1-gen-2021 Santeramo, F. G.; Lamonaca, E.; de Devitiis, B.; Viscecchia, R.; Nardone, G.
Barley: a promising crop for the human nutrition 1-gen-2015 Lamonaca, Emilia; Tricase, Caterina
Climate changes and new productive dynamics in the global wine sector 1-gen-2021 Seccia, Antonio; Lamonaca, Emilia; Santeramo, FABIO GAETANO
Considerations on the environmental and social sustainability of animal-based policies 1-gen-2019 Santeramo, F. G.; Lamonaca, E.; Tappi, M.; Di Gioia, L.
Consumer perception of attributes of organic food in Italy: A CUB model study 1-gen-2022 Lamonaca, E.; Cafarelli, B.; Calculli, C.; Tricase, C.
Drivers of grain price volatility: a cursory critical review 1-gen-2018 Santeramo, FABIO GAETANO; Lamonaca, Emilia; Contò, Francesco; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
Economic And Ethics Impacts Of Migration On Tomato Supply Chain In Apulia Region 1-gen-2017 Fiore, M.; Spada, A.; Lamonaca, E.; Contò, F.
Evaluation of geographical label in consumers’ decision-making process: A systematic review and meta-analysis 1-gen-2020 Santeramo, F. G.; Lamonaca, E.
Food loss–food waste–food security: A new research agenda 1-gen-2021 Santeramo, F. G.; Lamonaca, E.
ICT platform to improve farms capabilities 1-gen-2016 Conto', Francesco; Zaza, Claudio; Faccilongo, Nicola; Lamonaca, Emilia; Colantuono, Fedele
ICT PLATFORM TO IMPROVE FARMERS CAPABILITIES 1-gen-2016 Contò, Francesco; Zaza, Claudio; Faccilongo, Nicola; Lamonaca, Emilia; Colantuono, Fedele
Innovative quality-based strategies for the agri-food sector 1-gen-2021 Santeramo, F. G.; Lamonaca, E.; Carlucci, D.; de Devitiis, B.; Seccia, A.; Viscecchia, R.; Nardone, G.
LE CAPACITÀ RELAZIONALI QUALI RISORSE CRITICHE PER LA CREAZIONE DI VALORE NELLA FILIERA VITIVINICOLA LUCANA 1-gen-2017 La Sala, P.; Silvestri, R.; Lamonaca, E.; Faccilongo, N.
Lupino (Lupinus albus L.) La riscoperta di un’antica coltura in AA.VV. Nuove colture possibili nel territorio del Gal Daunofantino Nespolo (Eriobotrya japonica L.), Lupino (Lupinus albus L.) e Canapa (Cannabis sativa L.) a cura di Roberto Rana 1-gen-2015 Lamonaca, Emilia; Tricase, Caterina
On the effects of bilateral agreements in world wine trade 1-gen-2019 Seccia, A.; Santeramo, F. G.; Lamonaca, E.; Nardone, G.