DE VITA, PASQUALE
DE VITA, PASQUALE
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
Agronomic assessment of durum wheat genotypes cultivated under organic system in a Mediterranean area
2018-01-01 Carucci, Federica; Pecorella, Ivano; DE VITA, Pasquale; Gagliardi, Anna; Gatta, Giuseppe; Giuliani, MARCELLA MICHELA
Agronomic Strategies to Improve N Efficiency Indices in Organic Durum Wheat Grown in Mediterranean Area
2021-01-01 Carucci, Federica; Gatta, Giuseppe; Gagliardi, Anna; De Vita, Pasquale; Bregaglio, Simone; Giuliani, Marcella Michela
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes
2018-01-01 De Santis, Michele A.; Giuliani, Marcella M.; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Confronto fra genotipi antichi e moderni di frumento duro in relazione alla composizione del glutine
2017-01-01 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Confronto tra una varietà antica ed una moderna di frumento duro in relazione a composizione del glutine e qualità tecnologica.
2015-01-01 De Santis, M. A. : Giuliani M. M.; Giuzio, L.; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Effect of the lentil flour and hydrocolloids on baking characteristics of wholemeal durum wheat bread
2014-01-01 Previtali, MARIA ASSUNTA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DE VITA, Pasquale; Ficco, D. B. M.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Nuovi tipi di PASTA secca e fresca FUNZIONALI ottenuti da GRANI ANTICHI pigmentati
2016-01-01 Ficco, Donatella Bianca Maria; Simone, Vanessa De; Leonardis, Anna Maria De; Giovanniello, Valentina; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Padalino, Lucia; Lecce, Lucia; Borrelli, Grazia Maria; DE VITA, Pasquale
Optimization of durum wheat bread from a selenium-rich cultivar fortified with bran
In corso di stampa Previtali, MARIA ASSUNTA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; DE VITA, Pasquale; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Selenium-enriched durum wheat improves the nutritional profile of pasta without altering its organoleptic properties
2017-01-01 DE VITA, Pasquale; Platani, Cristiano; Fragasso, Mariagiovanna; Bianca Maria Ficco, Donatella; Antonio Colecchia, Salvatore; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Padalino, Lucia; Di Gennaro, Spartaco; Petrozza, Angelo
Spectral phenotyping of bread and durum wheat grown in North and South Italy in response to N and S fertilization strategies for yield, quality and sustainability
2023-01-01 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Capo, Luca; Giuzio, Luigia; Tozzi, Damiana; Meloni, Raffaele; DE VITA, Pasquale; Troccoli, Antonio; Pecchioni, Nicola; Reyneri, Amedeo; Flagella, Zina; Blandino, Massimo
Strobilurin Effects on Nitrogen Use Efficiency for the Yield and Protein in Durum Wheat Grown under Rainfed Mediterranean Conditions
2020-01-01 Carucci, Federica; Gatta, Giuseppe; Gagliardi, Anna; DE VITA, Pasquale; Giuliani, MARCELLA MICHELA
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Agronomic assessment of durum wheat genotypes cultivated under organic system in a Mediterranean area | 1-gen-2018 | Carucci, Federica; Pecorella, Ivano; DE VITA, Pasquale; Gagliardi, Anna; Gatta, Giuseppe; Giuliani, MARCELLA MICHELA | |
Agronomic Strategies to Improve N Efficiency Indices in Organic Durum Wheat Grown in Mediterranean Area | 1-gen-2021 | Carucci, Federica; Gatta, Giuseppe; Gagliardi, Anna; De Vita, Pasquale; Bregaglio, Simone; Giuliani, Marcella Michela | |
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes | 1-gen-2018 | De Santis, Michele A.; Giuliani, Marcella M.; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina | |
Confronto fra genotipi antichi e moderni di frumento duro in relazione alla composizione del glutine | 1-gen-2017 | DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina | |
Confronto tra una varietà antica ed una moderna di frumento duro in relazione a composizione del glutine e qualità tecnologica. | 1-gen-2015 | De Santis, M. A. : Giuliani M. M.; Giuzio, L.; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina | |
Effect of the lentil flour and hydrocolloids on baking characteristics of wholemeal durum wheat bread | 1-gen-2014 | Previtali, MARIA ASSUNTA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DE VITA, Pasquale; Ficco, D. B. M.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Nuovi tipi di PASTA secca e fresca FUNZIONALI ottenuti da GRANI ANTICHI pigmentati | 1-gen-2016 | Ficco, Donatella Bianca Maria; Simone, Vanessa De; Leonardis, Anna Maria De; Giovanniello, Valentina; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Padalino, Lucia; Lecce, Lucia; Borrelli, Grazia Maria; DE VITA, Pasquale | |
Optimization of durum wheat bread from a selenium-rich cultivar fortified with bran | In corso di stampa | Previtali, MARIA ASSUNTA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; DE VITA, Pasquale; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella | |
Selenium-enriched durum wheat improves the nutritional profile of pasta without altering its organoleptic properties | 1-gen-2017 | DE VITA, Pasquale; Platani, Cristiano; Fragasso, Mariagiovanna; Bianca Maria Ficco, Donatella; Antonio Colecchia, Salvatore; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Padalino, Lucia; Di Gennaro, Spartaco; Petrozza, Angelo | |
Spectral phenotyping of bread and durum wheat grown in North and South Italy in response to N and S fertilization strategies for yield, quality and sustainability | 1-gen-2023 | DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Capo, Luca; Giuzio, Luigia; Tozzi, Damiana; Meloni, Raffaele; DE VITA, Pasquale; Troccoli, Antonio; Pecchioni, Nicola; Reyneri, Amedeo; Flagella, Zina; Blandino, Massimo | |
Strobilurin Effects on Nitrogen Use Efficiency for the Yield and Protein in Durum Wheat Grown under Rainfed Mediterranean Conditions | 1-gen-2020 | Carucci, Federica; Gatta, Giuseppe; Gagliardi, Anna; DE VITA, Pasquale; Giuliani, MARCELLA MICHELA |