DE VITA, PASQUALE

DE VITA, PASQUALE  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Agronomic assessment of durum wheat genotypes cultivated under organic system in a Mediterranean area 1-gen-2018 Carucci, Federica; Pecorella, Ivano; DE VITA, Pasquale; Gagliardi, Anna; Gatta, Giuseppe; Giuliani, MARCELLA MICHELA
Agronomic Strategies to Improve N Efficiency Indices in Organic Durum Wheat Grown in Mediterranean Area 1-gen-2021 Carucci, Federica; Gatta, Giuseppe; Gagliardi, Anna; De Vita, Pasquale; Bregaglio, Simone; Giuliani, Marcella Michela
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes 1-gen-2018 De Santis, Michele A.; Giuliani, Marcella M.; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Confronto fra genotipi antichi e moderni di frumento duro in relazione alla composizione del glutine 1-gen-2017 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Confronto tra una varietà antica ed una moderna di frumento duro in relazione a composizione del glutine e qualità tecnologica. 1-gen-2015 De Santis, M. A. : Giuliani M. M.; Giuzio, L.; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Effect of the lentil flour and hydrocolloids on baking characteristics of wholemeal durum wheat bread 1-gen-2014 Previtali, MARIA ASSUNTA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DE VITA, Pasquale; Ficco, D. B. M.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Nuovi tipi di PASTA secca e fresca FUNZIONALI ottenuti da GRANI ANTICHI pigmentati 1-gen-2016 Ficco, Donatella Bianca Maria; Simone, Vanessa De; Leonardis, Anna Maria De; Giovanniello, Valentina; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Padalino, Lucia; Lecce, Lucia; Borrelli, Grazia Maria; DE VITA, Pasquale
Optimization of durum wheat bread from a selenium-rich cultivar fortified with bran In corso di stampa Previtali, MARIA ASSUNTA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; DE VITA, Pasquale; Ficco, D. B. M.; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Selenium-enriched durum wheat improves the nutritional profile of pasta without altering its organoleptic properties 1-gen-2017 DE VITA, Pasquale; Platani, Cristiano; Fragasso, Mariagiovanna; Bianca Maria Ficco, Donatella; Antonio Colecchia, Salvatore; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Padalino, Lucia; Di Gennaro, Spartaco; Petrozza, Angelo
Spectral phenotyping of bread and durum wheat grown in North and South Italy in response to N and S fertilization strategies for yield, quality and sustainability 1-gen-2023 DE SANTIS, MICHELE ANDREA; Capo, Luca; Giuzio, Luigia; Tozzi, Damiana; Meloni, Raffaele; DE VITA, Pasquale; Troccoli, Antonio; Pecchioni, Nicola; Reyneri, Amedeo; Flagella, Zina; Blandino, Massimo
Strobilurin Effects on Nitrogen Use Efficiency for the Yield and Protein in Durum Wheat Grown under Rainfed Mediterranean Conditions 1-gen-2020 Carucci, Federica; Gatta, Giuseppe; Gagliardi, Anna; DE VITA, Pasquale; Giuliani, MARCELLA MICHELA