GAMBUTI, ANGELITA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 378
NA - Nord America 305
AS - Asia 169
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 856
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 303
CN - Cina 109
IE - Irlanda 96
IT - Italia 92
SE - Svezia 85
UA - Ucraina 70
TR - Turchia 27
IN - India 23
FI - Finlandia 22
SG - Singapore 8
GB - Regno Unito 6
PT - Portogallo 3
ZA - Sudafrica 3
CA - Canada 2
IR - Iran 2
BE - Belgio 1
DE - Germania 1
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
FR - Francia 1
Totale 856
Città #
Dublin 96
Chandler 71
Nyköping 55
Jacksonville 50
Dearborn 49
Nanjing 34
Helsinki 12
Beijing 11
San Mateo 11
Princeton 10
Tianjin 10
Wilmington 8
Boardman 7
Nanchang 7
Hebei 6
Ningbo 6
Hangzhou 5
Rome 5
Shenyang 5
Jiaxing 4
Kunming 4
Naples 4
Singapore 4
Cape Town 3
Castagneto Po 3
Shanghai 3
Barano D'ischia 2
Changsha 2
Fuzhou 2
Lisbon 2
Massa 2
Montesano Sulla Marcellana 2
Napoli 2
New York 2
Palagonia 2
Pasco 2
Vercelli 2
Washington 2
Zhengzhou 2
Afragola 1
Ashburn 1
Augusta 1
Brescia 1
Brussels 1
Carpineto Romano 1
Caserta 1
Changchun 1
Cremona 1
Cutrofiano 1
Des Moines 1
Genova 1
Guangzhou 1
Houston 1
Jinan 1
Leeds 1
Montreal 1
Pescara 1
Portici 1
Porto 1
Pozzuoli 1
Redwood City 1
Rimini 1
Rüsselsheim 1
Salerno 1
San Jose 1
Segrate 1
Taranto 1
Toronto 1
Torre Annunziata 1
Torre Del Greco 1
Udine 1
Verona 1
Totale 542
Nome #
Variabili enologiche e qualità del vino Aglianico. 126
La frazione polifenolica dell’uva e del vino Aglianico. 89
Influence of different clarification treatments on the concentration of selected free varietal aroma compounds and glycoconjugates of Falanghina (Vitis Vinifera L.) must and wine 81
Comparison of the aroma compounds in apricot (Prunus armeniaca, L. cv. Pellecchiella) and apple (Malus pumila, L. cv. Annurca) raw distillates 81
Evaluation of Aglianico grape skin and seed polyphenols astringency by SDS-PAGE electrophoresis of salivary proteins after the binding reaction 79
Le variabili enologiche critiche per il miglioramento della qualità aromatica di vini ottenuti da uve bianche autoctone dell’Italia meridionale. 78
trans-Resveratrol, Quercetin, (+)-Catechin, and (-)-Epicatechin Content in South Italian Monovarietal Wines: Relantionship with Maceration Time and Marc Pressing during Winemaking 77
The validation of glucose, fructose and titrable acidity determination in musts and wines using differential pH-analysis. 74
Influence of Enological Practices on Ochratoxin A Content in Wine 69
Interaction with D-Glucose and Thermal Denaturation of Yeast Hexokinase B: A DSC Study 67
Effect of winemaking practices on color indexes and selected bioactive phenolics of aglianico wine 39
Totale 860
Categoria #
all - tutte 3.346
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.346


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020149 31 12 4 6 21 19 30 2 10 3 11 0
2020/202186 11 0 12 1 11 11 10 4 13 12 0 1
2021/202266 10 0 0 0 1 2 7 4 13 8 4 17
2022/2023309 24 14 21 20 25 40 0 30 117 9 4 5
2023/202429 5 5 10 1 0 2 0 1 0 0 0 5
2024/20251 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 860