GAMBUTI, ANGELITA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 381
NA - Nord America 316
AS - Asia 184
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 885
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 314
CN - Cina 115
IE - Irlanda 96
IT - Italia 93
SE - Svezia 85
UA - Ucraina 70
TR - Turchia 27
FI - Finlandia 23
IN - India 23
SG - Singapore 17
GB - Regno Unito 6
PT - Portogallo 3
ZA - Sudafrica 3
CA - Canada 2
DE - Germania 2
IR - Iran 2
BE - Belgio 1
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
FR - Francia 1
Totale 885
Città #
Dublin 96
Chandler 71
Nyköping 55
Jacksonville 50
Dearborn 49
Nanjing 34
Helsinki 13
Beijing 11
San Mateo 11
Santa Clara 11
Singapore 11
Princeton 10
Tianjin 10
Wilmington 8
Boardman 7
Nanchang 7
Hebei 6
Ningbo 6
Hangzhou 5
Rome 5
Shenyang 5
Jiaxing 4
Kunming 4
Naples 4
Cape Town 3
Castagneto Po 3
Shanghai 3
Barano D'ischia 2
Changsha 2
Fuzhou 2
Lisbon 2
Massa 2
Montesano Sulla Marcellana 2
Napoli 2
New York 2
Palagonia 2
Pasco 2
Vercelli 2
Washington 2
Zhengzhou 2
Afragola 1
Ashburn 1
Augusta 1
Brescia 1
Brussels 1
Carpineto Romano 1
Caserta 1
Changchun 1
Cremona 1
Cutrofiano 1
Des Moines 1
Genova 1
Guangzhou 1
Houston 1
Jinan 1
Leeds 1
Montreal 1
Munich 1
Nantong 1
Pescara 1
Portici 1
Porto 1
Pozzuoli 1
Redwood City 1
Rimini 1
Rüsselsheim 1
Salerno 1
San Jose 1
Segrate 1
Shenzhen 1
Taranto 1
Toronto 1
Torre Annunziata 1
Torre Del Greco 1
Udine 1
Verona 1
Wuhu 1
Totale 565
Nome #
Variabili enologiche e qualità del vino Aglianico. 129
La frazione polifenolica dell’uva e del vino Aglianico. 91
Influence of different clarification treatments on the concentration of selected free varietal aroma compounds and glycoconjugates of Falanghina (Vitis Vinifera L.) must and wine 84
Evaluation of Aglianico grape skin and seed polyphenols astringency by SDS-PAGE electrophoresis of salivary proteins after the binding reaction 82
Le variabili enologiche critiche per il miglioramento della qualità aromatica di vini ottenuti da uve bianche autoctone dell’Italia meridionale. 82
Comparison of the aroma compounds in apricot (Prunus armeniaca, L. cv. Pellecchiella) and apple (Malus pumila, L. cv. Annurca) raw distillates 82
trans-Resveratrol, Quercetin, (+)-Catechin, and (-)-Epicatechin Content in South Italian Monovarietal Wines: Relantionship with Maceration Time and Marc Pressing during Winemaking 79
The validation of glucose, fructose and titrable acidity determination in musts and wines using differential pH-analysis. 76
Influence of Enological Practices on Ochratoxin A Content in Wine 71
Interaction with D-Glucose and Thermal Denaturation of Yeast Hexokinase B: A DSC Study 69
Effect of winemaking practices on color indexes and selected bioactive phenolics of aglianico wine 44
Totale 889
Categoria #
all - tutte 3.941
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.941


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202075 0 0 0 0 0 19 30 2 10 3 11 0
2020/202186 11 0 12 1 11 11 10 4 13 12 0 1
2021/202266 10 0 0 0 1 2 7 4 13 8 4 17
2022/2023309 24 14 21 20 25 40 0 30 117 9 4 5
2023/202429 5 5 10 1 0 2 0 1 0 0 0 5
2024/202530 6 0 4 5 1 14 0 0 0 0 0 0
Totale 889