FLAGELLA, ZINA

FLAGELLA, ZINA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 179 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Ratio of fluorescence decrease" (Rfd) e resistenza al deficit idrico in varietà di frumento duro di recente costituzione. 1-gen-1993 R. G., Campanile; M. C., Stoppelli; Flagella, Zina; Pastore, Donato
2-DE comparative gluten analysis between one modern and one old durum wheat genotype. 1-gen-2015 De Santis, M. A.; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, L.; De Vita, P.; Flagella, Zina
Agronomic Response to Irrigation and Biofertilizer of Peanut (Arachis hypogea L.) Grown under Mediterranean Environment 1-gen-2023 De Santis, Ma; Campaniello, D; Tozzi, D; Giuzio, L; Corbo, Mr; Bevilacqua, A; Sinigaglia, M; Flagella, Z
Analysis of gluten protein composition during grain filling in two durum wheat cultivars submitted to two water regimes 1-gen-2013 Giuliani, M. M.; De Santis, M. A.; Pompa, M.; Giuzio, L.; Flagella, Z.
Analysis of gluten proteins composition during grain filling intwo durum wheat cuktivars submitted to two water regimes 1-gen-2014 Giuliani, MARCELLA MICHELA; De Santis, M. A.; Pompa, M.; Giuzio, L.; Flagella, Zina
Antioxidant Activity in Wheat Grains With Different Ploidy Levels. 1-gen-2008 A., Gagliardi; M. N., Laus; P., DE VITA; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Antioxidant Activity of Free and Bound Compounds in Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Seeds in Comparison with Durum Wheat and Emmer 1-gen-2012 Laus, Maura Nicoletta; Gagliardi, Anna; Soccio, Mario; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Antioxidant activity of free versus bound compounds in seeds of different cereal species 1-gen-2012 M. N., Laus; Soccio, Mario; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Antioxidant capacity of durum wheat large flour particles may be evaluated by QUENCHERABTS assay by adopting a proper calculation mode 1-gen-2015 DI BENEDETTO, N. A.; Alfarano, Michela; Laus, M. N.; Caporizzi, R.; Soccio, Mario; Robbe, C.; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Antioxidant capacity, phenolic and vitamin C contents of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) as affected by sprouting and storage conditions 1-gen-2017 Maura, N. Laus; Mariagrazia Cataldi, P.; Robbe, C.; D’Ambrosio, T.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; De Santis, G.; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Approccio proteomico per la caratterizzazione delle proteine di riserva del frumento duro. 1-gen-2007 Flagella, Zina; Pompa, M.; Palermo, Carmen; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Pastore, Donato; Masci, S.; Centonze, Diego
Assessment of antioxidant capacity and putative healthy effects of natural plant products using soybean lipoxygenase-based methods. An overview 1-gen-2018 Soccio, Mario; Laus, Maura N.; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes 1-gen-2018 De Santis, Michele A.; Giuliani, Marcella M.; Giuzio, Luigia; DE VITA, Pasquale; Flagella, Zina
Assessment of phenolic antioxidant capacity of durum wheat grains by the novel QUENCHER-ABTS assay 1-gen-2015 Flagella, Zina; Laus, M. N.; Di Benedetto, N. A.; Caporizzi, R.; Soccio M., Alfarano M.; Pastore, Donato
Assessment of phenolic antioxidant capacity of durum wheat grains by the novel QUENCHER-ABTS assay 1-gen-2015 Flagella, Zina; Laus, M. N.; Di Benedetto, N. A.; Caporizzi, R.; Soccio M., Alfarano M.; Pastore, Donato
Assessment of Storage Protein Composition in Old and Modern Durum Wheat Genotypes 1-gen-2016 De Santis, M. A.; Giuliani, MARCELLA MICHELA; Giuzio, L.; De Vita, P; Flagella, Zina
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DELLA GRANELLA DI FRUMENTO DURO (TRITICUM DURUM DESF.) E RELAZIONI DELLA LIPOSSIGENASI 1-gen-2003 Pastore, Donato; Tozzi, D.; Pompa, M.; Tarantino, Emanuele; Flagella, Zina
Attività antiossidante di estratti di semi di quinoa valutata mediante differenti metodiche - confronto con frumento duro e farro tetraploide 1-gen-2011 M. N., Laus; A., Gagliardi; Soccio, Mario; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Attività antiossidante in granella di frumento duro valutata con il nuovo metodo LOX/RNO. Contributo delle frazioni idrofila, lipofila e fenolica 1-gen-2009 M. N., Laus; D., Tozzi; Soccio, Mario; A., Gagliardi; Pastore, Donato; Flagella, Zina
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE TOTALE IN GRANELLA DI FRUMENTI A DIVERSO LIVELLO DI PLOIDÍA. 1-gen-2007 Gagliardi, A.; Laus, M. N.; DE VITA, P.; Bimbo, F.; Flagella, Zina; Pastore, Donato