SACCOTELLI, MARIA ANTONIETTA
SACCOTELLI, MARIA ANTONIETTA
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Fruit and Vegetable By-Products to Fortify Spreadable Cheese.
2018-01-01 Lucera, A.; Costa, C.; Marinelli, V.; Saccotelli, M. A.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Gluten-Free Bread Enriched with Vegetable Flours
2018-01-01 Saccotelli, M. A.; Spinelli, S.; Conte, A.; Del, Nobile; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Optimization of durum wheat bread enriched with bran
2017-01-01 Saccotelli, Maria A.; Conte, Amalia; Burrafato, Krystel R.; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Del Nobile, Matteo A.
Packaging optimisation for portioned Canestrato di Moliterno cheese
2016-01-01 Costa, Cristina; Lucera, Annalisa; Lacivita, Valentina; Saccotelli, MARIA ANTONIETTA; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Fruit and Vegetable By-Products to Fortify Spreadable Cheese. | 1-gen-2018 | Lucera, A.; Costa, C.; Marinelli, V.; Saccotelli, M. A.; Del Nobile, M. A.; Conte, A. | |
Gluten-Free Bread Enriched with Vegetable Flours | 1-gen-2018 | Saccotelli, M. A.; Spinelli, S.; Conte, A.; Del, Nobile; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Optimization of durum wheat bread enriched with bran | 1-gen-2017 | Saccotelli, Maria A.; Conte, Amalia; Burrafato, Krystel R.; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Del Nobile, Matteo A. | |
Packaging optimisation for portioned Canestrato di Moliterno cheese | 1-gen-2016 | Costa, Cristina; Lucera, Annalisa; Lacivita, Valentina; Saccotelli, MARIA ANTONIETTA; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro |