CAPOZZI, VITTORIO

CAPOZZI, VITTORIO  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 172 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A beta glucosidase gene isolated from wine Lactobacillus plantarum is down regulated by abiotic stresses 1-gen-2004 Spano, Giuseppe; Vernile, Anna; Capozzi, Vittorio; Rinaldi, A.; Ugliano, M.; Massa, S.
A Fast, Reliable, and Sensitive Method for Detection and Quantification of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in Ready-to-Eat Fresh-Cut Products by MPN-qPCR 1-gen-2014 Russo, Pasquale; Botticella, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano
A Focus on Quality and Safety Traits of Saccharomyces cerevisiae Isolated from Uva di Troia Grape Variety 1-gen-2017 Petruzzi, Leonardo; Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Speranza, Barbara; Capozzi, Vittorio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
A partial proteome reference map of the wine lactic acid bacterium Oenococcus oeni ATCC BAA-1163 1-gen-2014 Palencia, ; Spano, Giuseppe; Paloma López María de la Luz, Mohedano; Russo, Pasquale; Vivian de los, Ríos; Capozzi, Vittorio; Pilar Fernández, Debpalencia; Giuseppe, Spano; Paloma, López
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria 1-gen-2012 Bove, P.; Fiocco, Daniela; Gallone, A.; Perrotta, C.; Grieco, F.; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria 1-gen-2012 Bove, P.; Fiocco, Daniela; Gallone, A.; Perrotta, C.; Grieco, F.; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Advances in wine analysis by PTR-ToF-MS: Optimization of the method and discrimination of wines from different geographical origins and fermented with different malolactic starters 1-gen-2016 Campbell Sills, H.; Capozzi, Vittorio; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, Giuseppe; Breniaux, M.; Lucas, P.; Biasioli, F.
An innovative oligonucleotide microarray to detect spoilage microorganisms in wine 1-gen-2018 Cimaglia, F; Tristezza, M; Saccomanno, A; Rampino, P; Perrotta, C; Capozzi, V; Spano, G; Chiesa, M; Mita, G; Grieco, F
Analisi dei meccani di tolleranza agli stress in un microrganismo probiotico modello. 1-gen-2009 Fiocco, Daniela; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe; Gallone, A.
Ananas di IV gamma come alimento funzionale per veicolare batteri lattici probiotici. 1-gen-2014 Russo, Pasquale; de CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Vernile, Anna; Amodio, MARIA LUISA; Arena, MATTIA PIA; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe
Antimicrobial activity of lactic acid bacteria on biofilm formed by Listeria monocytogenes 1-gen-2014 Spano, Giuseppe; Arena, MATTIA PIA; Capozzi, Vittorio; A., Hadjilouka; S., Paramithiotis; E. F., Drosinos; Russo, Pasquale
Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains and antimicrobial properties of L. plantarum small heat shock proteins 1-gen-2014 Spano, Giuseppe; Arena, MATTIA PIA; Caggianiello, Graziano; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Antimicrobial Properties, Functional Characterisation and Application of Fructobacillus fructosus and Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Artisanal Honey 1-gen-2022 De Simone, Nicola; Rocchetti, Maria Teresa; la Gatta, Barbara; Spano, Giuseppe; Drider, Djamel; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Are consumers aware of the risks related to Biogenic Amines in food? 1-gen-2010 Russo, P.; Spano, Giuseppe; Arena, M. P.; Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Grieco, F.; Beneduce, Luciano
Autochthonous microbial resources for Apulian Nero di Troia wines. 1-gen-2013 Garofalo, Carmela; Bely, Marina; Toro, Maria Rosaria Di; Grieco, Francesco; Lucas, Patrick; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Autochthonous starter cultures and indigenous grape variety for regional wine production. 1-gen-2015 Garofalo, Carmela; El Khoury, Mariette; Lucas, Patrick; Bely, Marina; Russo, Pasquale; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
autochtonous yeasts and lactobacillus plantarum strains: different inoculation time and wine safety and quality 1-gen-2017 BERBEGAL de GRACIA, Carmen; Beneduce, Luciano; Grieco, F; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Bacterial stressors and fresh cut production 1-gen-2009 Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Amodio, MARIA LUISA; Gallone, A.; Spano, Giuseppe
Barley β-Glucans-Containing Food Enhances Probiotic Performances of Beneficial Bacteria 1-gen-2014 Arena, Mattia P.; Graziano, Caggianiello; Fiocco, Daniela; Russo, Pasquale; Michele, Torelli; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Beta-Glucans Improve Growth, Viability and Colonization Ability of Probiotic Microorganisms 1-gen-2012 Russo, Pasquale; Paloma, Lopez; Capozzi, Vittorio; Pilar Fernández De, Palencia; Maria Teresa, Dueñas; Spano, Giuseppe; Fiocco, Daniela