TUFARIELLO, MARIA

TUFARIELLO, MARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Metagenomic-Based Approach for the Characterization of Bacterial Diversity Associated with Spontaneous Malolactic Fermentations in Wine 1-gen-2019 Berbegal, C.; Borruso, L.; Fragasso, M.; Tufariello, Maria; Russo, P.; Brusetti, L.; Spano, G.; Capozzi, V.
Selection of an autochthonous yeast starter culture for industrial production of Primitivo “Gioia del Colle” PDO/DOC in Apulia (Southern Italy) 1-gen-2019 Tufariello, M.; Maiorano, G.; Rampino, P.; Spano, G.; Grieco, F.; Perrotta, C.; Capozzi, V.; Grieco, F.
Validation of a Standard Protocol to Assess the Fermentative and Chemical Properties of Saccharomyces cerevisiae Wine Strains 1-gen-2022 Romano, P.; Siesto, G.; Capece, A.; Pietrafesa, R.; Lanciotti, R.; Patrignani, F.; Granchi, L.; Galli, V.; Bevilacqua, A.; Campaniello, D.; Spano, G.; Caridi, A.; Poiana, M.; Foschino, R.; Vigentini, I.; Blaiotta, G.; Corich, V.; Giacomini, A.; Cardinali, G.; Corte, L.; Toffanin, A.; Agnolucci, M.; Comitini, F.; Ciani, M.; Mannazzu, I.; Budroni, M.; Englezos, V.; Rantsiou, K.; Iacumin, L.; Comi, G.; Capozzi, V.; Grieco, F.; Tufariello, M.