ATTANASIO, MASSIMILIANO

ATTANASIO, MASSIMILIANO  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A combination of chitosan, coating and modified atmosphere packaging for prolonging Fior di Latte cheese shelf life. 1-gen-2009 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Attanasio, Massimiliano
Active coating and modified atmosphere packaging to extend the shelf life of Fior di latte cheese. 1-gen-2009 Conte, Amalia; Gammariello, Daniela; DI GIULIO, Stefania; Attanasio, Massimiliano; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Chitosan and lemon extract applied during giuncata cheese production to improve the microbiological stability 1-gen-2021 Gammariello, D.; Attanasio, M.; Del Nobile, M. A.; Conte, A.
Shelf life of Straciatella cheese under modified atmosphere packaging. 1-gen-2009 Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; DI GIULIO, Stefania; Attanasio, Massimiliano; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Study on the Combined Effects of Essential Oils on Microbiological Quality of Fior di Latte Cheese. 1-gen-2010 Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Attanasio, Massimiliano; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO