STASI, ANTONIO
STASI, ANTONIO
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
A complex system perspective on the emergence and spread of infectious diseases: Integrating economic and ecological aspects
2013-01-01 M. G., Ceddia; N. O., Bardsley; R., Goodwin; G. J., Holloway; G., Nocella; Stasi, Antonio
a fuzzy cognitive map technique to design a long term policy for interdisciplinary research on functional foods
2010-01-01 Prosperi, Maurizio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio; Nardone, Gianluca
An Application of the Best-Worst Method to Analyze Italian Consumers? Attitudes Towards Products From Wine Dealcoholisation
2012-01-01 Seccia, Antonio; Carlucci, D.; Maggi, G.; Stasi, Antonio
Analisi del mercato italiano dei vini Syrah
2009-01-01 Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell'evoluzione del sistema agro-alimentare: l'introduzione di alimenti geneticamente modificati
2006-01-01 L., ROSELLI L; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell’evoluzione del sistema agro-alimentare: l’introduzione di alimenti geneticamente modificati
2005-01-01 L., Roselli; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio
can organic be a profitable differentiation strategy for italian wine firms?
2010-01-01 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
Can Organic Wine be a profitable Differentiation Strategy?
2010-01-01 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
Clima positivo e prezzi stabili per il grano duro 2011
2011-01-01 DE MEO, Emilio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio
Competitive determinants of winegrowers in Puglia region
2007-01-01 Seccia, Antonio; DE BLASI, G; Carlucci, D; Stasi, Antonio
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi
2012-01-01 DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Prosperi, Maurizio; Stasi, Antonio; Severini, Carla
Consumers’ Attitudes Towards New Products derived from Wine Dealcoholisation
2013-01-01 Seccia, Antonio; Carlucci, Domenico; Maggi, G; Stasi, A.
Crescita nei consumi di IV gamma. Un’applicazione del modello AIDS alla domanda italiana di ortofrutta
2014-01-01 Baselice, Antonio; Stasi, Antonio; Diotallevi, Francesco; Marchini, Andrea; Nardone, Gianluca
Do Italian wine Consumers Exhibit “Home Bias”?
2008-01-01 Stasi, Antonio; Thompson, G.
Drivers of eco-innovation in the wine industry
2014-01-01 Muscio, A; Nardone, G; Stasi, A
Drivers of grain price volatility: a cursory critical review
2018-01-01 Santeramo, FABIO GAETANO; Lamonaca, Emilia; Contò, Francesco; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
Economics of Obesity: Nutrition and Physical Activities Substitution Effect
2010-01-01 Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia
Economics of obesity: Nutrition and physical activities substitution effect
2012-01-01 Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia
Emerging trends in European food, diets and food industry
2018-01-01 Santeramo, F.; Carlucci, D.; De Devitiis, B.; Seccia, A.; Stasi, A.; Viscecchia, R.; Nardone, G.
Explaining Price Variability in the Italian Yogurt Market: A Hedonic Analysis
2013-01-01 Domenico, Carlucci; Stasi, Antonio; Nardone, Gianluca; Seccia, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A complex system perspective on the emergence and spread of infectious diseases: Integrating economic and ecological aspects | 1-gen-2013 | M. G., Ceddia; N. O., Bardsley; R., Goodwin; G. J., Holloway; G., Nocella; Stasi, Antonio | |
a fuzzy cognitive map technique to design a long term policy for interdisciplinary research on functional foods | 1-gen-2010 | Prosperi, Maurizio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio; Nardone, Gianluca | |
An Application of the Best-Worst Method to Analyze Italian Consumers? Attitudes Towards Products From Wine Dealcoholisation | 1-gen-2012 | Seccia, Antonio; Carlucci, D.; Maggi, G.; Stasi, Antonio | |
Analisi del mercato italiano dei vini Syrah | 1-gen-2009 | Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio | |
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell'evoluzione del sistema agro-alimentare: l'introduzione di alimenti geneticamente modificati | 1-gen-2006 | L., ROSELLI L; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio | |
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell’evoluzione del sistema agro-alimentare: l’introduzione di alimenti geneticamente modificati | 1-gen-2005 | L., Roselli; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio | |
can organic be a profitable differentiation strategy for italian wine firms? | 1-gen-2010 | Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca | |
Can Organic Wine be a profitable Differentiation Strategy? | 1-gen-2010 | Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca | |
Clima positivo e prezzi stabili per il grano duro 2011 | 1-gen-2011 | DE MEO, Emilio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio | |
Competitive determinants of winegrowers in Puglia region | 1-gen-2007 | Seccia, Antonio; DE BLASI, G; Carlucci, D; Stasi, Antonio | |
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi | 1-gen-2012 | DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Prosperi, Maurizio; Stasi, Antonio; Severini, Carla | |
Consumers’ Attitudes Towards New Products derived from Wine Dealcoholisation | 1-gen-2013 | Seccia, Antonio; Carlucci, Domenico; Maggi, G; Stasi, A. | |
Crescita nei consumi di IV gamma. Un’applicazione del modello AIDS alla domanda italiana di ortofrutta | 1-gen-2014 | Baselice, Antonio; Stasi, Antonio; Diotallevi, Francesco; Marchini, Andrea; Nardone, Gianluca | |
Do Italian wine Consumers Exhibit “Home Bias”? | 1-gen-2008 | Stasi, Antonio; Thompson, G. | |
Drivers of eco-innovation in the wine industry | 1-gen-2014 | Muscio, A; Nardone, G; Stasi, A | |
Drivers of grain price volatility: a cursory critical review | 1-gen-2018 | Santeramo, FABIO GAETANO; Lamonaca, Emilia; Contò, Francesco; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio | |
Economics of Obesity: Nutrition and Physical Activities Substitution Effect | 1-gen-2010 | Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia | |
Economics of obesity: Nutrition and physical activities substitution effect | 1-gen-2012 | Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia | |
Emerging trends in European food, diets and food industry | 1-gen-2018 | Santeramo, F.; Carlucci, D.; De Devitiis, B.; Seccia, A.; Stasi, A.; Viscecchia, R.; Nardone, G. | |
Explaining Price Variability in the Italian Yogurt Market: A Hedonic Analysis | 1-gen-2013 | Domenico, Carlucci; Stasi, Antonio; Nardone, Gianluca; Seccia, Antonio |