STASI, ANTONIO
STASI, ANTONIO
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
A complex system perspective on the emergence and spread of infectious diseases: Integrating economic and ecological aspects
2013-01-01 M. G., Ceddia; N. O., Bardsley; R., Goodwin; G. J., Holloway; G., Nocella; Stasi, Antonio
a fuzzy cognitive map technique to design a long term policy for interdisciplinary research on functional foods
2010-01-01 Prosperi, Maurizio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio; Nardone, Gianluca
An Application of the Best-Worst Method to Analyze Italian Consumers? Attitudes Towards Products From Wine Dealcoholisation
2012-01-01 Seccia, Antonio; Carlucci, D.; Maggi, G.; Stasi, Antonio
Analisi del mercato italiano dei vini Syrah
2009-01-01 Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell'evoluzione del sistema agro-alimentare: l'introduzione di alimenti geneticamente modificati
2006-01-01 L., ROSELLI L; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell’evoluzione del sistema agro-alimentare: l’introduzione di alimenti geneticamente modificati
2005-01-01 L., Roselli; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio
can organic be a profitable differentiation strategy for italian wine firms?
2010-01-01 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
Can Organic Wine be a profitable Differentiation Strategy?
2010-01-01 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
Clima positivo e prezzi stabili per il grano duro 2011
2011-01-01 DE MEO, Emilio; Lopolito, Antonio; Stasi, Antonio
Competitive determinants of winegrowers in Puglia region
2007-01-01 Seccia, Antonio; DE BLASI, G; Carlucci, D; Stasi, Antonio
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi
2012-01-01 DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Prosperi, Maurizio; Stasi, Antonio; Severini, Carla
Consumer Preferences for Craft Beer by Means of Artificial Intelligence: Are Italian Producers Doing Well?
2023-01-01 Pilone, Vittoria; Di Pasquale, Alessandro.; Stasi, Antonio
Consumers’ Attitudes Towards New Products derived from Wine Dealcoholisation
2013-01-01 Seccia, Antonio; Carlucci, Domenico; Maggi, G; Stasi, A.
Crescita nei consumi di IV gamma. Un’applicazione del modello AIDS alla domanda italiana di ortofrutta
2014-01-01 Baselice, Antonio; Stasi, Antonio; Diotallevi, Francesco; Marchini, Andrea; Nardone, Gianluca
Do Italian wine Consumers Exhibit “Home Bias”?
2008-01-01 Stasi, Antonio; Thompson, G.
Drivers of eco-innovation in the wine industry
2014-01-01 Muscio, A; Nardone, G; Stasi, A
Drivers of grain price volatility: a cursory critical review
2018-01-01 Santeramo, FABIO GAETANO; Lamonaca, Emilia; Contò, Francesco; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
Economics of Obesity: Nutrition and Physical Activities Substitution Effect
2010-01-01 Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia
Economics of obesity: Nutrition and physical activities substitution effect
2012-01-01 Prosperi, Maurizio; Viscecchia, Rosaria; Stasi, Antonio; Bimbo, Francesco; DE DEVITIIS, Biagia
Emerging trends in European food, diets and food industry
2018-01-01 Santeramo, F.; Carlucci, D.; De Devitiis, B.; Seccia, A.; Stasi, A.; Viscecchia, R.; Nardone, G.