SECCIA, ANTONIO

SECCIA, ANTONIO  

Dipartimento di Studi Umanistici, Lettere, Beni Culturali, Scienze della Formazione  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 68 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
An Application of the Best-Worst Method to Analyze Italian Consumers? Attitudes Towards Products From Wine Dealcoholisation 1-gen-2012 Seccia, Antonio; Carlucci, D.; Maggi, G.; Stasi, Antonio
Analisi del mercato italiano dei vini Syrah 1-gen-2009 Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca; Stasi, Antonio
An application of the Analysis of the Life Cycle Assessment to some Italian wineries 1-gen-2013 Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca; Maruotti, G.
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell'evoluzione del sistema agro-alimentare: l'introduzione di alimenti geneticamente modificati 1-gen-2006 L., ROSELLI L; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio
Atteggiamento dei consumatori nei confronti dell’evoluzione del sistema agro-alimentare: l’introduzione di alimenti geneticamente modificati 1-gen-2005 L., Roselli; Seccia, Antonio; Stasi, Antonio
The benefits of country-specific non-tariff measures in world wine trade 1-gen-2019 Santeramo, FABIO GAETANO; Lamonaca, Emilia; Nardone, Gianluca; Seccia, Antonio
can organic be a profitable differentiation strategy for italian wine firms? 1-gen-2010 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
Can Organic Wine be a profitable Differentiation Strategy? 1-gen-2010 Stasi, Antonio; Seccia, Antonio; Lopolito, Antonio; Nardone, Gianluca
Climate changes and new productive dynamics in the global wine sector 1-gen-2021 Seccia, Antonio; Lamonaca, Emilia; Santeramo, FABIO GAETANO
Competitive determinants of winegrowers in Puglia region 1-gen-2007 Seccia, Antonio; DE BLASI, G; Carlucci, D; Stasi, Antonio
Competitiveness and vertical coordination in the Apulian Agro-Food System 1-gen-1999 Nardone, Gianluca; DE GENNARO, B.; Seccia, Antonio
Consumers' visual attention for food label – an exploratory study from Italian consumers. 1-gen-2019 Bimbo, Francesco; Viscecchia, Rosaria; DE DEVITIIS, Biagia; Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca
Consumers’ Attitudes Towards New Products derived from Wine Dealcoholisation 1-gen-2013 Seccia, Antonio; Carlucci, Domenico; Maggi, G; Stasi, A.
Consumers’ expectations and acceptability for low saturated fat “salami”: healthiness or taste? 1-gen-2017 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Seccia, Antonio; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Consumers’ Trade-Off between Nutrition and Health Claims under Regulation 1924/2006: Insights from a Choice Experiment Analysis. 1-gen-2019 Viscecchia, Rosaria; Nocella, Giuseppe; DE DEVITIIS, Biagia; Bimbo, Francesco; Carlucci, Domenico; Seccia, Antonio; Nardone, Gianluca
Le determinanti della competitività delle imprese vitivinicole Pugliesi 1-gen-2007 Seccia, Antonio; G., De Blasi; D., Carlucci; Stasi, Antonio
E-commerce retail of extravirgin olive oil: an hedonic analysis of Italian SMEs supply 1-gen-2014 Carlucci, D; de Gennaro, B; Roselli, L; Seccia, Antonio
Economic and Social Impacts of Climate Change on Wine Production 1-gen-2016 Pomarici, Eugenio; Seccia, Antonio
Effects of search attributes on price variability: empirical evidence for wines from Puglia region 1-gen-2014 Seccia, Antonio; Carlucci, D; Maggi, G; Nardone, Gianluca
Emerging trends in European food, diets and food industry 1-gen-2018 Santeramo, F.; Carlucci, D.; De Devitiis, B.; Seccia, A.; Stasi, A.; Viscecchia, R.; Nardone, G.