PANZA, OLIMPIA

PANZA, OLIMPIA  

Dipartimento di Studi Umanistici, Lettere, Beni Culturali, Scienze della Formazione  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Food by-products to extend shelf life: The case of cod sticks breaded with dried olive paste 1-gen-2020 Panza, O.; Lacivita, V.; Palermo, C.; Conte, A.; Del, Nobile; M., A.
Fruit and vegetable by-products as source of bioactive compounds to preserve handmade fresh pasta 1-gen-2023 Panza, O.; Lacivita, V.; Tarantino, F.; Manzi, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Nuovi orizzonti per sottoprodotti dell’industria alimentare: il caso degli gnocchi fortificati dalla CIEMME Alimentari srl 1-gen-2023 Conte, Amalia; Lacivita, Valentina; Panza, Olimpia; Lordi, Adriana; Tarantino, Francesca; Palermo, Carmen; Centonze, Diego; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Pomegranate by-products as natural preservative to prolong the shelf life of breaded cod stick 1-gen-2021 Panza, O.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Quality Preservation of Ready-to-Eat Prickly Pears by Peels Recycling 1-gen-2022 Panza, O.; Lacivita, V.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
Recycling of fig peels to enhance the quality of handmade pasta 1-gen-2022 Panza, O.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
Zero-Waste Approach Applied to Pomegranates for Prolonging Fish Burger Shelf Life 1-gen-2022 Panza, O.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.