MASSINI, ROBERTO

MASSINI, ROBERTO  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Oxidative stability of the lipid fraction in roasted coffee 1-gen-2000 Anese, Monica; DE PILLI, Teresa; Massini, Roberto; Lerici, C. R.
Preliminary investigation on the characterization of durum wheat flours coming from some areas of south Italy by means of 1H High-Resolution Magic Angle Spinning Nuclear Magnetic Resonance 1-gen-1998 Sacco, A.; NERI BOLSI, I.; Massini, Roberto; Spraul, M.; Humpfer, E.; Ghelli, S.
Shelf-life extension of fresh-like ready-to-use pear cubes 1-gen-1999 Pittia, P.; Nicoli, M. C.; Comi, G.; Massini, Roberto
The influence of Heat Treatments on the Antioxidant Properties of Foods 1-gen-2000 Anese, M.; Nicoli, M. C.; Lerici, C. R.; Massini, Roberto
“La dieta mediterranea” Quaderno 4 del kit didattico per insegnanti “Cultura che nutre” 1-gen-2000 Massini, Roberto