PELLEGRINI, GIUSTINA

PELLEGRINI, GIUSTINA  

Dipartimento di Economia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.045 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
AGRI-FOOD SUPPLY CHAIN OPTIMIZATION THROUGH THE SWOT ANALYSIS 1-gen-2018 Fiore, Mariantonietta; Stašys, Rimantas; Pellegrini, Giustina
Allungamento della shelf life e sostenibilità nell’olio extra vergine d’oliva 1-gen-2014 Contò, Francesco; Pellegrini, Giustina; Faccilongo, Nicola; Camposeo, Salvatore
Attitude toward food waste reduction: the case of Italian consumers 1-gen-2017 Fiore, M.; Pellegrini, G.; LA SALA, Piermichele; Conte, Alessandra; Liu, B.
CONSUMERS’ PREFERENCES INVESTIGATION FOR EXTRA VIRGIN OLIVE OIL BASING ON CONJOINT ANALYSIS 1-gen-2017 Cafarelli, Barbara; LA SALA, Piermichele; Pellegrini, Giustina; Fiore, Mariantonietta
Dual quality food: a negative social externality or a competitiveness opportunity? 1-gen-2019 Sisto, Roberta; Pellegrini, Giustina; LA SALA, Piermichele
Economia circolare e scarti nelle filiere agroalimentari: prima indagine esplorativa sullo stato dell'arte 1-gen-2017 Faccilongo, N.; Pellegrini, G.; La Sala, P.
Economic sustainability of olive cropping systems in Apulia region 1-gen-2014 Conto', Francesco; Pellegrini, G.; Faccilongo, Nicola; Camposeo, S.
ECONOMIC SUSTAINABILITY OF THE OIL OLIVE HIGH AND SUPER-HIGH DENSITY CROPPING SYSTEMS IN ITALY 1-gen-2017 Pellegrini, Giustina; LA SALA, Piermichele; Camposeo, S.; Conto', Francesco
Ecophysiological response to water stress and regulation of gene expression for a 9-cis-epoxycarotenoid dioxygenase in Vitis vinifera L. 'Italia' 1-gen-2015 Di Rienzo, V.; Montemurro, C.; Strippoli, G.; Fanelli, V.; De Giovanni, C.; Antonacci, Daniele; Vivaldi, G. A.; Pellegrini, G.; Blanco, Antonio; Camposeo, S.; Miazzi, M.
FOOD WASTE REDUCTION AND SHELF LIFE EXTENSION: THE CASE STUDY OF OLIVE PATE 1-gen-2017 Chiara, Filomena; Pellegrini, Giustina; Contò, Francesco
Ghg And Cattle Farming: A Multilevel Fixed Model For Co-Assessing Eco-Impacts And Performances 1-gen-2016 Fiore, Mariantonietta; Spada, Alessia; Pellegrini, Giustina; Conto', Francesco
Green Competition: an Innovative Marketing Tool? An Empirical Investigation in the Wine Sector in Apulia 1-gen-2015 Conto', Francesco; Rabino, S.; Silvestri, R.; Fiore, M.; Pellegrini, G.
Household food waste reduction: Italian consumers’ analysis for improving food management 1-gen-2019 Pellegrini, Giustina; Sillani, Sandro; Gregori, Mario; Spada, Alessia
Investigating food losses and waste issue from a network perspective 1-gen-2020 Fiore, M.; Pellegrini, G.; Contò, F.
Italian consumers’ preferences regarding wheat flour “type 1” information and price 1-gen-2015 Conto', Francesco; Lamonaca, E.; Conte, A.; Fiore, Mariantonietta; Pellegrini, G.
Le piante aromatiche 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina
Le piante dell'orto di aiuto 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina
Orticoltura 1-gen-2015 Conto', Francesco; Pellegrini, Giustina
Reducing food losses: A (dis)-opportunity cost model 1-gen-2015 Fiore, Mariantonietta; Contò, Francesco; Pellegrini, Giustina
RETAIL BENEFITS OF FOOD WASTE REDUCTION: SHELF LIFE EXTENSION AND ENVIRONMENTAL BURDENS SAVING 1-gen-2018 Pellegrini, Giustina; Fiore, Mariantonietta; Colantuono, Fedele; Contò, Francesco