SPANO, GIUSEPPE

SPANO, GIUSEPPE  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 341 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A beta glucosidase gene isolated from wine Lactobacillus plantarum is down regulated by abiotic stresses 1-gen-2004 Spano, Giuseppe; Vernile, Anna; Capozzi, Vittorio; Rinaldi, A.; Ugliano, M.; Massa, S.
A beta-glucosidase gene isolated from wine Lactobacillus plantarum is regulated by abiotic stresses. 1-gen-2005 Spano, Giuseppe; Rinaldi, A.; Ugliano, M.; Moio, L.; Beneduce, Luciano; Massa, S.
A fast and realible preparation method of template DNA from must and wine suitable for PCR analysis in order to differentiate grape (Vitis vinifera L.) cultivars 1-gen-2009 Mennuni, R; Spano, Giuseppe; Lagatta, M.; Gambacorta, G; La Notte, E.
A Fast, Reliable, and Sensitive Method for Detection and Quantification of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in Ready-to-Eat Fresh-Cut Products by MPN-qPCR 1-gen-2014 Russo, Pasquale; Botticella, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe; Beneduce, Luciano
A Metagenomic-Based Approach for the Characterization of Bacterial Diversity Associated with Spontaneous Malolactic Fermentations in Wine 1-gen-2019 Berbegal, C.; Borruso, L.; Fragasso, M.; Tufariello, Maria; Russo, P.; Brusetti, L.; Spano, G.; Capozzi, V.
A partial proteome reference map of the wine lactic acid bacterium Oenococcus oeni ATCC BAA-1163 1-gen-2014 Palencia, ; Spano, Giuseppe; Paloma López María de la Luz, Mohedano; Russo, Pasquale; Vivian de los, Ríos; Capozzi, Vittorio; Pilar Fernández, Debpalencia; Giuseppe, Spano; Paloma, López
A polyphasich approach in order to identify dominant lactic acid bacteria and their evolution during pasta manufacturing. 1-gen-2008 Beleggia, R.; Russo, P.; Ferrè, S.; Pardo, I.; Spano, Giuseppe; Cattivelli, L.
A polyphasich approach in order to identify dominant lactic acid bacteria and their evolution during pasta manufacturing 1-gen-2010 Russo, Pasquale; S., Ferrè; I., Pardo; Spano, Giuseppe
A single change in the aptamer of the Lactiplantibacillus plantarum rib operon riboswitch severely impairs its regulatory activity and leads to a vitamin B2‐ overproducing phenotype 1-gen-2021 Ripa, Inés; Ruiz‐masó, José Ángel; De Simone, Nicola; Russo, Pasquale; Spano, Giuseppe; del Solar, Gloria
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria 1-gen-2012 Bove, P.; Fiocco, Daniela; Gallone, A.; Perrotta, C.; Grieco, F.; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Abiotic Stress Responses in Lactic Acid Bacteria 1-gen-2012 Bove, P.; Fiocco, Daniela; Gallone, A.; Perrotta, C.; Grieco, F.; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio
Advances in wine analysis by PTR-ToF-MS: Optimization of the method and discrimination of wines from different geographical origins and fermented with different malolactic starters 1-gen-2016 Campbell Sills, H.; Capozzi, Vittorio; Romano, A.; Cappellin, L.; Spano, Giuseppe; Breniaux, M.; Lucas, P.; Biasioli, F.
An innovative oligonucleotide microarray to detect spoilage microorganisms in wine 1-gen-2018 Cimaglia, F; Tristezza, M; Saccomanno, A; Rampino, P; Perrotta, C; Capozzi, V; Spano, G; Chiesa, M; Mita, G; Grieco, F
Analisi dei meccani di tolleranza agli stress in un microrganismo probiotico modello. 1-gen-2009 Fiocco, Daniela; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe; Gallone, A.
Analisi di composti volatili in frumento duro: effetto delle varietà e del processo di trasformazione. 1-gen-2007 Beleggia, Romina; Platani, Cristiano; Spano, Giuseppe; Trono, Daniela; Fares, Clara; Cattivelli, Luigi
Analisi genetica ed espressione genica dei sistemi di trasporto del potassio in mutanti di frumento duro 1-gen-1997 Patrizia, Rampino; Spano, Giuseppe; Paola, Fasano; Carla, Perrotta; Cristiano, Platani; Mario, Russo; Agata, Rascio .
Analysis of mRNAs from ripening wheat seeds: the effect of high temperature 1-gen-1998 Carla, Perrotta; Antonella, Treglia; Giovanni, Mita; Elisa, Giangrande; Rampino, Patrizia; Giampaolo, Ronga; Spano, Giuseppe; Nelson, Marmiroli
Analysis of Oenococcus oeni ATCC BAA-1163 proteome 1-gen-2011 Ríos, Vivian de los; Werning, Maria Luz; Russo, Pasquale; Mohedano, Maria Luz; Palencia, Pilar Fernández de; López, Paloma; Spano, Giuseppe
Ananas di IV gamma come alimento funzionale per veicolare batteri lattici probiotici. 1-gen-2014 Russo, Pasquale; de CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Vernile, Anna; Amodio, MARIA LUISA; Arena, MATTIA PIA; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe
Antibiotic resistance genes delivered by lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food 1-gen-2009 Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; A., Gallone