CEDOLA, ANNAMARIA
CEDOLA, ANNAMARIA
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
Active packaging solution to prolong the shelf life of rocket salad
2015-01-01 Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; Chisacova, I.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Cereal food fortified with by-products from the olive oil industry
2020-01-01 Cedola, A.; Cardinali, A.; D'Antuono, I.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Characterization and bio-accessibility evaluation of olive leaf extract-enriched “Taralli”
2020-01-01 Cedola, A.; Palermo, C.; Centonze, D.; Del, Nobile; M., A.; Conte, A.
Filetti di orata ready-to-cook: strategie per prolungare la shelf life
2015-01-01 Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Fish burger enriched by olive oil industrial by-product
2017-01-01 Cedola, Annamaria; Cardinali, Angela; Del Nobile, Matteo Alessandro; Conte, Amalia
Juice and by-products from pomegranate to enrich pancake: characterisation and shelf-life evaluation
2021-01-01 Incoronato, A. L.; Cedola, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Olive chain by-products for the functionalization of foods
2019-03-27 Cedola, Annamaria
Ottimizzazione dell'imballaggio di rucola di IV gamma: benefici dell'active packaging
2015-01-01 Cedola, Annamaria; Conte, Amalia; Danza, Alessandra; Chisacova, Inna; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Weissella cibaria short-fermented liquid sourdoughs based on quinoa or amaranth flours as fat replacer in focaccia bread formulation
2021-01-01 Bavaro, A. R.; Di Biase, M.; Conte, A.; Lonigro, S. L.; Caputo, L.; Cedola, A.; Del Nobile, M. A.; Logrieco, A. F.; Lavermicocca, P.; Valerio, F.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Active packaging solution to prolong the shelf life of rocket salad | 1-gen-2015 | Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; Chisacova, I.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Cereal food fortified with by-products from the olive oil industry | 1-gen-2020 | Cedola, A.; Cardinali, A.; D'Antuono, I.; Conte, A.; Del Nobile, M. A. | |
Characterization and bio-accessibility evaluation of olive leaf extract-enriched “Taralli” | 1-gen-2020 | Cedola, A.; Palermo, C.; Centonze, D.; Del, Nobile; M., A.; Conte, A. | |
Filetti di orata ready-to-cook: strategie per prolungare la shelf life | 1-gen-2015 | Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Fish burger enriched by olive oil industrial by-product | 1-gen-2017 | Cedola, Annamaria; Cardinali, Angela; Del Nobile, Matteo Alessandro; Conte, Amalia | |
Juice and by-products from pomegranate to enrich pancake: characterisation and shelf-life evaluation | 1-gen-2021 | Incoronato, A. L.; Cedola, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A. | |
Olive chain by-products for the functionalization of foods | 27-mar-2019 | Cedola, Annamaria | |
Ottimizzazione dell'imballaggio di rucola di IV gamma: benefici dell'active packaging | 1-gen-2015 | Cedola, Annamaria; Conte, Amalia; Danza, Alessandra; Chisacova, Inna; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Weissella cibaria short-fermented liquid sourdoughs based on quinoa or amaranth flours as fat replacer in focaccia bread formulation | 1-gen-2021 | Bavaro, A. R.; Di Biase, M.; Conte, A.; Lonigro, S. L.; Caputo, L.; Cedola, A.; Del Nobile, M. A.; Logrieco, A. F.; Lavermicocca, P.; Valerio, F. |