RUSCO, GIUSY
RUSCO, GIUSY
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk
2021-01-01 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk
2021-01-01 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach.
2017-01-01 Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum)
2017-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum).
2017-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara
Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences
2020-01-01 Rutigliano, M.; Rusco, G.; Picariello, G.; Bulgari, O.; Spadaccino, G.; Gagliardi, R.; Di Luccia, A.; Addeo, F.; la Gatta, B.
Protein Modifications in Cooked Pork Products
2017-01-01 DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Gagliardi, Rosa; Picariello, Gianluca
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk | 1-gen-2021 | la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A. | |
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk | 1-gen-2021 | la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A. | |
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. | 1-gen-2017 | Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara | |
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum) | 1-gen-2017 | Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara | |
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). | 1-gen-2017 | Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara | |
Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences | 1-gen-2020 | Rutigliano, M.; Rusco, G.; Picariello, G.; Bulgari, O.; Spadaccino, G.; Gagliardi, R.; Di Luccia, A.; Addeo, F.; la Gatta, B. | |
Protein Modifications in Cooked Pork Products | 1-gen-2017 | DI LUCCIA, Aldo; la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Gagliardi, Rosa; Picariello, Gianluca |