PERI, GIORGIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 14
AS - Asia 3
NA - Nord America 3
SA - Sud America 3
AF - Africa 1
Totale 24
Nazione #
IT - Italia 7
BR - Brasile 3
ES - Italia 3
GB - Regno Unito 2
US - Stati Uniti d'America 2
CN - Cina 1
DE - Germania 1
DZ - Algeria 1
MX - Messico 1
NL - Olanda 1
PK - Pakistan 1
TR - Turchia 1
Totale 24
Città #
Cisternino 4
Ankara 1
Arsiè 1
Barcelona 1
Birmingham 1
Bristol 1
Campinas 1
Chengdu 1
Curitiba 1
Islamabad 1
La Laguna 1
Lleida 1
Parma 1
Rome 1
Salamanca 1
Wageningen 1
Totale 19
Nome #
Characterisation of different typical Italian breads by means of traditional,spectroscopic and image analyses, file de2a638e-f7ce-8577-e053-3705fe0aa5f3 17
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses, file de2a638e-f813-8577-e053-3705fe0aa5f3 6
Colour camera characterization of a computer vision system using ls-svm regression, file de2a638e-fcbd-8577-e053-3705fe0aa5f3 1
Totale 24
Categoria #
all - tutte 36
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 36


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20214 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0
2022/20231 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Totale 24