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Trasformazione genetica e studio delle proteine di riserve in frumento duro
1997-01-01 Lamacchia, Carmela; P., Barcelo; Di Fonzo, P. A. La z. z. e. r. i. N.; P. R., Shewry; J. A., Napier
Transformation of durum wheat to alter dough functional properties and explore the trafficking and deposition of gluten proteins
1998-01-01 G., He; Lamacchia, Carmela; L., Rooke; A. S., Rooke; A. S., Tatham; F., Bekes; P., Gras; N., Harris; N., Difonzo; E., De ambrogio; P., Barcelo; P., Shewry; J. A., Napier; P. A., Lazzeri
The use of biotechnilogy to manipolate gluten composition and processing quality in durum wheat.
1998-01-01 P. R., Shewry; Lamacchia, Carmela; J. A., Napier; A. S., Tatham; R. J., Fido; N., Harris; F. Bekes N., di Fonzo; G. Y., He; Y. H., Zhang; L., Rooke; P. A., Lazzeri; P., Barcelo
Transformation of wheat: state of the technology and examples of application.
1998-01-01 P., Barcelo; S., Rasco Gaunt; C., Sparks; M., Cannell; S., Salgueiro; L., Rooke; G. Y., He; Lamacchia, Carmela; G., De la Vina; P. R., Shewry; P. A., Lazzeri
Current status of Transformation in bread and durum wheats and modifications of gluten quality.
1998-01-01 G. Y., He; L., Rooke; M., Cannel; S., Rasco Gaunt; C., Sparks; Lamacchia, Carmela; F., Bekes; A. S., Tatham; P., Barcelo; P. R., Shewry; P., Lazzeri
Genetic manipulation of durum wheat to improve grain quality.
1999-01-01 Lamacchia, Carmela; N., Di Fonzo; N., Harris; A. C., Richardson; J. A., Napier; P. A., Lazzeri; P., Barcelo; P., Shewry
Genetic modification of the trafficking and deposition of seed storage proteins to alter dough functional properties
2000-01-01 Lamacchia, Carmela; N., DI FONZO; N., Harris; A. C., Richardson; J. A., Napier; P. A., Lazzeri; P. BARCELO AND P. R., Shewry
Tissue-specific activity of a HMW subunit gene promoter in transgenic wheat
2000-01-01 Lamacchia, Carmela; P. R., Shewry; N., DI FONZO; N., Harris; P. A., Lazzeri; J. A., Napier; N. G. HALFORD AND P., Barcelo
Exploring and manipulating the structures and functional properties of wheat seed proteins.
2000-01-01 P. R., Shewry; A. S., Tatham; R. J., Fido; G. Y., He; L., Rooke; F., Barro; Lamacchia, Carmela; N., DI FONZO; F., Bekes; P. BARCELO AND P. A., Lazzeri
Genetic engineering of durum wheat to improve nutritional and processing properties of gluten
2000-01-01 Lamacchia, Carmela; P. R., Shewry; N., Di Fonzo; P. A., Lazzeri; N., Harris; N. G., Halford; J. A., Napier; P., Barcelo
Genetic modfification of the trafficking and deposition of seed storage proteins to alter dough functional properties
2000-01-01 Lamacchia, Carmela; N., Di Fonzo; N., Harris; A. C., Richardson; J. A., Napier; P. A., Lazzeri
Genetic modification of the trafficking and deposition of seed storage proteins to alter dough functional properties
2000-01-01 Lamacchia, C.; Di Fonzo, N.; Harris, N.; Richardson, A. C.; Napier, J. A.; 2000, P. A. Lazzeri.
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
Endosperm-specific activity of a storage protein gene promoter in transgenic wheat seed
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; P. R., Shewry; N., DI FONZO; J. L., Forsyth; N., Harris; P. A., Lazzeri; J. A., Napier; N. G. HALFORD AND P., Barcelo
Miglioramento genetico ed innovativo del frumento duro.
2002-01-01 N., DI FONZO; C., Fares; P., DE VITA; G. M., Borrelli; M., Russo; Spano, Giuseppe; Lamacchia, Carmela; A., Mastrangelo; A., Troccoli; M., Ciavarella; G., Lioce; V. GIOVANNIELLO E. M., DE NINNO
Prolamin Composition, Mixing proeprties and gluten index of transgenic durum wheat lines with a modified gluten protein trafficking
2002-01-01 Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; C., Riefolo; V., Giovanniello; G., Borrelli; LA NOTTE, Ennio; N., DI FONZO; AND P., Shewry
TaqMan PCR for detection of genetically modified durum wheat
2003-01-01 V., Terzi; B., Ferrari; F., Finocchiaro; N., DI FONZO; Lamacchia, Carmela; J. A., Napier; P. R. SHWERY AND P., Faccioli
Evolution of sugars and organic acids in Canestrato Pugliese cheese
2004-01-01 Faccia, M.; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo
Impiego di sieroproteine termodenaturate nella produzione del Caprino Pugliese.
2004-01-01 M., Faccia; DI LUCCIA, Aldo; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso
2005-01-01 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Trasformazione genetica e studio delle proteine di riserve in frumento duro | 1-gen-1997 | Lamacchia, Carmela; P., Barcelo; Di Fonzo, P. A. La z. z. e. r. i. N.; P. R., Shewry; J. A., Napier | |
| Transformation of durum wheat to alter dough functional properties and explore the trafficking and deposition of gluten proteins | 1-gen-1998 | G., He; Lamacchia, Carmela; L., Rooke; A. S., Rooke; A. S., Tatham; F., Bekes; P., Gras; N., Harris; N., Difonzo; E., De ambrogio; P., Barcelo; P., Shewry; J. A., Napier; P. A., Lazzeri | |
| The use of biotechnilogy to manipolate gluten composition and processing quality in durum wheat. | 1-gen-1998 | P. R., Shewry; Lamacchia, Carmela; J. A., Napier; A. S., Tatham; R. J., Fido; N., Harris; F. Bekes N., di Fonzo; G. Y., He; Y. H., Zhang; L., Rooke; P. A., Lazzeri; P., Barcelo | |
| Transformation of wheat: state of the technology and examples of application. | 1-gen-1998 | P., Barcelo; S., Rasco Gaunt; C., Sparks; M., Cannell; S., Salgueiro; L., Rooke; G. Y., He; Lamacchia, Carmela; G., De la Vina; P. R., Shewry; P. A., Lazzeri | |
| Current status of Transformation in bread and durum wheats and modifications of gluten quality. | 1-gen-1998 | G. Y., He; L., Rooke; M., Cannel; S., Rasco Gaunt; C., Sparks; Lamacchia, Carmela; F., Bekes; A. S., Tatham; P., Barcelo; P. R., Shewry; P., Lazzeri | |
| Genetic manipulation of durum wheat to improve grain quality. | 1-gen-1999 | Lamacchia, Carmela; N., Di Fonzo; N., Harris; A. C., Richardson; J. A., Napier; P. A., Lazzeri; P., Barcelo; P., Shewry | |
| Genetic modification of the trafficking and deposition of seed storage proteins to alter dough functional properties | 1-gen-2000 | Lamacchia, Carmela; N., DI FONZO; N., Harris; A. C., Richardson; J. A., Napier; P. A., Lazzeri; P. BARCELO AND P. R., Shewry | |
| Tissue-specific activity of a HMW subunit gene promoter in transgenic wheat | 1-gen-2000 | Lamacchia, Carmela; P. R., Shewry; N., DI FONZO; N., Harris; P. A., Lazzeri; J. A., Napier; N. G. HALFORD AND P., Barcelo | |
| Exploring and manipulating the structures and functional properties of wheat seed proteins. | 1-gen-2000 | P. R., Shewry; A. S., Tatham; R. J., Fido; G. Y., He; L., Rooke; F., Barro; Lamacchia, Carmela; N., DI FONZO; F., Bekes; P. BARCELO AND P. A., Lazzeri | |
| Genetic engineering of durum wheat to improve nutritional and processing properties of gluten | 1-gen-2000 | Lamacchia, Carmela; P. R., Shewry; N., Di Fonzo; P. A., Lazzeri; N., Harris; N. G., Halford; J. A., Napier; P., Barcelo | |
| Genetic modfification of the trafficking and deposition of seed storage proteins to alter dough functional properties | 1-gen-2000 | Lamacchia, Carmela; N., Di Fonzo; N., Harris; A. C., Richardson; J. A., Napier; P. A., Lazzeri | |
| Genetic modification of the trafficking and deposition of seed storage proteins to alter dough functional properties | 1-gen-2000 | Lamacchia, C.; Di Fonzo, N.; Harris, N.; Richardson, A. C.; Napier, J. A.; 2000, P. A. Lazzeri. | |
| A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
| Endosperm-specific activity of a storage protein gene promoter in transgenic wheat seed | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; P. R., Shewry; N., DI FONZO; J. L., Forsyth; N., Harris; P. A., Lazzeri; J. A., Napier; N. G. HALFORD AND P., Barcelo | |
| Miglioramento genetico ed innovativo del frumento duro. | 1-gen-2002 | N., DI FONZO; C., Fares; P., DE VITA; G. M., Borrelli; M., Russo; Spano, Giuseppe; Lamacchia, Carmela; A., Mastrangelo; A., Troccoli; M., Ciavarella; G., Lioce; V. GIOVANNIELLO E. M., DE NINNO | |
| Prolamin Composition, Mixing proeprties and gluten index of transgenic durum wheat lines with a modified gluten protein trafficking | 1-gen-2002 | Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; C., Riefolo; V., Giovanniello; G., Borrelli; LA NOTTE, Ennio; N., DI FONZO; AND P., Shewry | |
| TaqMan PCR for detection of genetically modified durum wheat | 1-gen-2003 | V., Terzi; B., Ferrari; F., Finocchiaro; N., DI FONZO; Lamacchia, Carmela; J. A., Napier; P. R. SHWERY AND P., Faccioli | |
| Evolution of sugars and organic acids in Canestrato Pugliese cheese | 1-gen-2004 | Faccia, M.; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo | |
| Impiego di sieroproteine termodenaturate nella produzione del Caprino Pugliese. | 1-gen-2004 | M., Faccia; DI LUCCIA, Aldo; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio | |
| Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso | 1-gen-2005 | Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio |
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