Sfoglia per Autore
Screening quality and browning susceptibility of five artichoke cultivars for fresh-cut processing
2009-01-01 CABEZAS SERRANO, A. B.; Amodio, MARIA LUISA; Cornacchia, R.; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Review:Bacterial Stressors in Minimally Processed Food
2009-01-01 Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Amodio, MARIA LUISA; Gallone, A; Spano, Giuseppe
Uso dell’analisi di immagine per discriminare l’effetto di diverse atmosfere di conservazione sulla qualità di semi di fagiolo borlotto reidratati
2009-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Cornacchia, R.; Colelli, Giancarlo
Suitability of five different potato cultivars (Solanum tuberosum L.) to be processed as fresh-cut products
2009-01-01 Cabezas, A. B.; Amodio, MARIA LUISA; Cornacchia, R.; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Bacterial stressors and fresh cut production
2009-01-01 Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Amodio, MARIA LUISA; Gallone, A.; Spano, Giuseppe
Response of fresh-cut potato cubes of three different varieties to anti-browning treatments
2010-01-01 Rinaldi, R.; Cabezas Serrano, A. B.; Cornacchia, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Effetto dell’atmosfera controllata sull’aspetto esteriore del finocchio (Foeniculum vulgare Mill. Subsp. vulgare var. azoricum (MIll.) Thell.) di IV gamma
2010-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Le macchine utilizzate per la lavorazione dei prodotti della IV gamma
2010-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
Effetto della temperatura e dell’atmosfera di conservazione sulla qualità di fagiolini pronti per il consumo
2010-01-01 Rinaldi, R.; Cornacchia, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Sicurezza microbiologica di insalate di IV gamma presenti sul mercato pugliese
2010-01-01 Nabi, A. Q.; Ferrarap, ; Al Mustafa, M. A.; Vernile, Anna; Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA; Massa, Salvatore; Spano, Giuseppe
Effect of atmosphere composition on the quality of ready-to-use broccoli raab (Brassica rapa L.)
2010-01-01 Cefola, M.; Amodio, MARIA LUISA; Cornacchia, R.; Rinaldi, R.; Vanadia, S.; Colelli, Giancarlo
Extending shelf-life of fresh-cut pumpkin (Cucurbita maxima): effect of pre-treatments and storage conditions
2010-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Controlled Atmosphere Storage of 3 Italian Cultivars of Olives for OilProduction
2010-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Clodoveo, M. L.; Colelli, Giancarlo
Effect of temperature and exogenous ethylene on the physiological and quality traits of Purslane (Portulaca oleracea L.) leaves during storage
2010-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Effect of atmosphere composition on quality of ready-to-cook complex soup including fresh-cut vegetables and seeds
2010-01-01 la Zazzera, M.; Cornacchia, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Quality and processing thecnolgy of fresh-cut products
2010-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
La modificazione dell’atmosfera in applicazioni non convenzionali
2010-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
Aspetto esteriore e qualità del prodotto di IV gamma
2010-01-01 Colelli, Giancarlo; Ricci, I.; Amodio, MARIA LUISA
Effetto della cisteina sul controllo dell’imbrunimento e della crescita microbica in carciofo (Cynara cardunculus L. subsp. scolymus (L.) Hayek) di IV gamma
2010-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Cabezas Serrano, A. B.; la Zazzera, M.; Cibelli, F.; Raimondo, M. L.; Carlucci, Antonia; Colelli, Giancarlo
Exposure to 1-methylcyclopropene (1-MCP) Delays Effects of Ethylene on Fresh-cut Broccoli Raab (Brassica rapa L.)
2010-01-01 Cefola, M.; Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Vanadia, S.; Colelli, Giancarlo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile