Sfoglia per Autore
Trattamento di frutti di actinidia con 1-metilciclopropene in presenza di etilene esogeno
2004-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA; Romaniello, R.; Peri, Giorgio
Effects of calcium treatment and modified atmosphere on postharvest life of fresh-cut ‘campsol’ melons
2004-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Improving Quality Management in the Minimally-Processed Fruit and Vegetables Industry of the Euro-Med Area
2004-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
EFFETTI DI ALCUNI PRETRATTAMENTI SULLA CONSERVAZIONE DI FETTE DI ACTINIDIA
2004-01-01 Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA; Natola, K.
Effect of time of harvest and pre-conditioning on visual quality attributes of basil leaves (Ocinum basilicum L.) at chilling and non-chilling temperatures
2005-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Frabboni, Laura; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Effects of controlled atmosphere and treatment with 1-methylcyclopropene (1-MCP) on ripening attributes of tomatoes
2005-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Misurazione della qualità dei prodotti orticoli in foglia mediante analisi d'immagine
2005-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
Effects of atmosphere composition on postharvest quality of fresh basil leaves (Ocimum basilicum L.)
2005-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Peri, Giorgio; Colelli, Giancarlo; Centonze, Diego; Quinto, Maurizio
Evoluzione degli attributi fisiologici e qualitativi durante la frigoconservazione di frutti di actinidia (Actinidia deliciosa ‘Hayward’) provenienti da coltivazione biologica e convenzionale
2006-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; Hasey, J. K.; Kader, A. A.
. Influence of atmosphere composition on quality attributes of ready-to- cook fresh-cut vegetable soup
2006-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
IMPLEMENTATION OF RATING SCALES FOR VISUAL QUALITY EVALUATION OF VARIOUS VEGETABLE CROPS
2007-01-01 Amodio, MARIA LUISA; CABEZAS SERRANOS, A. B.; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Effetto della conservazione in atmosfera controllata sulla qualità di finocchi (Foeniculum vulgaris Mill.) di quarta gamma.
2007-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Pomodoro da mensa l’effetto sulla qualità dell’uso di 1-MCP
2007-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Moio, L.; Piombino, P.; Colelli, Giancarlo
Post-cutting color changes in fresh-cut fennel (Phoeniculum vulgaris Mill) as influenced by dippings and gas composition.
2007-01-01 Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Effetto dell’atmosfera di conservazione sulla conservabilità di una zuppa pronta a base di ortaggi e legumi.
2007-01-01 Cabezas Serrano, A. B.; Rinaldi, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
A comparative study of composition and postharvest performances of organically and conventionally grown kiwifruits. Journal of science of food and agriculture
2007-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; HASEY J., K; Kader, A. A.
Studio comparativo sulla qualità alla raccolta e in conservazione dell’actinidia Hayward di origine biologica e convenzionale.
2007-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; Hasey, J.; Kader, A. A.
Tecniche di analisi d'immagine come mezzo per la valutazione dell'imbrunimento di carciofi di IV gamma
2007-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Effect of 1-Methylcyclopropene and Controlled Atmosphere on Storage of Kiwifruit
2008-01-01 Cornacchia, R.; Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
Effect of thermal treatment and dipping on quality and shelf-life of fresh-cut peaches
2008-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile