Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 96
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 1-gen-2008 Baiano, Antonietta; C., Fares; Peri, Giorgio; Romaniello, Roberto; A. M., Taurino; P., Siciliano; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela; Romaniello, Roberto; Fares, C.
Detection of faecal contamination on tomatoes by hyperspectral fluorescence imaging 1-gen-2009 Romaniello, R; Peri, Giorgio
Physical and mechanical properties of bread loaves produced by incorporation of two types of toasted durum wheat flour. 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Romaniello, Roberto; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 1-gen-2009 Baiano, A.; Terracone, C; Romaniello, R; Fares, C
Colour camera characterization of a computer vision system using ls-svm regression 1-gen-2010 Peri, Giorgio; Romaniello, Roberto
L'imaging iperspettrale in fluorescenza per l'individuazione di contaminazioni fecali di origine animale su prodotti ortofrutticoli 1-gen-2010 Romaniello, Roberto; Peri, Giorgio
LS-SVM model to camera characterization of a computer vision system 1-gen-2011 Peri, Giorgio; Romaniello, Roberto; Baiano, Antonietta
LS-SVM model to camera characterization of a computer vision system 1-gen-2011 Peri, G.; Romaniello, R.; Baiano, A.
Prototype of storage system for preservation of extra-virgin olive oil characteristics 1-gen-2011 Leone, Alessandro; Romaniello, Roberto; Peri, Giorgio
Aspetti ambientali della produzione dell'olio d'oliva. 1-gen-2012 Leone, Alessandro; Tamborrino, A.; Romaniello, R.
Application of hyperspectral imaging for prediction of quality characteristics and sensory attributes of table grapes 1-gen-2012 Baiano, Antonietta; Terracone, C.; Peri, Giorgio; Romaniello, R.
"Modified atmosphere in head space of extra virgin olive tanks: testing a prototype integrated storage system" 1-gen-2013 Tamborrino, A.; Romaniello, R.; Leone, A.
Development of a prototype for extra-virgin olive oil storage with online control of injected nitrogen 1-gen-2013 Leone, Alessandro; Romaniello, Roberto; Tamborrino, Antonia
Specification and implementation of a continuous microwave-assisted system for paste malaxation in an olive oil extraction plant 1-gen-2014 Leone, Alessandro; Antonia, Tamborrino; Romaniello, Roberto; Zagaria, Riccardo; Erika, Sabella
Design and implementation of an automatically controlled malaxer pilot plant equipped with an in-line oxygen injection system into the olive paste 1-gen-2014 Tamborrino, A.; Pati, Sandra; Romaniello, Roberto; Quinto, Maurizio; Zagaria, Riccardo; Leone, Alessandro
Microwave-assisted treatment for continuous olive paste conditioning: Impact on olive oil quality and yield 1-gen-2014 Antonia, Tamborrino; Romaniello, Roberto; Zagaria, Riccardo; Leone, Alessandro
Development of a prototype malaxer to investigate the influence of oxygen on extra-virgin olive oil quality and yield, to define a new design of machine 1-gen-2014 Leone, Alessandro; Romaniello, Roberto; Zagaria, Riccardo; Antonia, Tamborrino
Discrimination of Arabica and Robusta coffee at different roasting degrees 1-gen-2015 Fiore, A.; Severini, Carla; Romaniello, R.; Romani, S.
Microwave equipment to conditioning the olive paste instead of the malaxer machine: prospective of industrial application in olive oil extraction plan 1-gen-2015 Leone, A.; Romaniello, R.; Tamborrino, A.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 96
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile