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Ottimizzazione dell'imballaggio di rucola di IV gamma: benefici dell'active packaging
2015-01-01 Cedola, Annamaria; Conte, Amalia; Danza, Alessandra; Chisacova, Inna; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Processing technologies of the future: novel mild methods, shelf life and sustainability
2015-01-01 Conte, Amalia
ACTIVE PACKAGING: LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS
2015-01-01 Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Filetti di orata ready-to-cook: strategie per prolungare la shelf life
2015-01-01 Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
PASTA GLUTEN-FREE arricchita: studio su una formulazione a base di farina di MAIS e CECE per ottenere una pasta più SALUTARE
2015-01-01 Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcell a; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conte, Amalia; Alessandro Del Nobile, Matteo
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta
2015-01-01 Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
BIO-BASED DEVICE TO CONTROL RELEASE OF PROPIONIC ACID
2015-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Lecce, Lucia
Soluzioni tecnologie per incrementare la shelf life di piatti pronti a base di carne fresca e vegetale semi-dry
2015-01-01 Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Soluzioni a basso impatto ambientale per nuove bevande lattiche
2015-01-01 Costa, Cristina; Conte, Amalia; Baruzzi, Federico; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
DEVELOPMENT OF CONSUMER ACCEPTABLE PRODUCTS USING CUB ANALYSIS: AN EXAMPLE WITH BURGERS FROM DAIRY CATTLE
2015-01-01 Cafarelli, Barbara; Pilone, Vittoria; Conte, Amalia; Gammariello, Daniela; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Active packaging solution to prolong the shelf life of rocket salad
2015-01-01 Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; Chisacova, I.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Controlled release of propionic acid and (E)-2-hexenal against sitophilus granarius (L.) (coleoptera: Curculionidae)
2015-01-01 Germinara, GIACINTO SALVATORE; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; DI PALMA, ANTONELLA MARTA; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.
Microencapsulated Propolis to Enhance the Antioxidant Properties of Fresh Fish Burgers
2015-01-01 Spinelli, S.; Conte, Amalia; Lecce, L.; Incoronato, A. L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Microencapsulated Propolis to Enhance the Antioxidant Properties of Fresh Fish Burgers
2015-01-01 Spinelli, Sara; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Optimization and characterization of gluten-free spaghetti enriched with chickpea flour
2015-01-01 Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conte, Amalia; Alessandro Del Nobile, M.
Nutritional and physicochemical characteristics of wholemeal bread enriched with pea flour
2015-01-01 Mastromatteo, Marcella; Danza, Alessandra; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Lampignano, Vincenzo; Laverse, Janine Elisa; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti
2015-01-01 Padalino, L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, L.; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A.
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE
2015-01-01 Natale, A.; Mentana, A.; Palermo, C.; Conte, A.; Nardiello, D.; Quinto, M.; Del Nobile, A. M.; Centonze, D.
Environmental implications of food loss probability in packaging design
2015-01-01 Conte, Amalia; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Penicillium salamii strain ITEM 15302: A new promising fungal starter for salami production
2016-01-01 Magistà, D.; Ferrara, ; M, .; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Perrone,
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Ottimizzazione dell'imballaggio di rucola di IV gamma: benefici dell'active packaging | 1-gen-2015 | Cedola, Annamaria; Conte, Amalia; Danza, Alessandra; Chisacova, Inna; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Processing technologies of the future: novel mild methods, shelf life and sustainability | 1-gen-2015 | Conte, Amalia | |
ACTIVE PACKAGING: LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS | 1-gen-2015 | Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Filetti di orata ready-to-cook: strategie per prolungare la shelf life | 1-gen-2015 | Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
PASTA GLUTEN-FREE arricchita: studio su una formulazione a base di farina di MAIS e CECE per ottenere una pasta più SALUTARE | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcell a; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conte, Amalia; Alessandro Del Nobile, Matteo | |
By-products from tomatoes processing: applications to enhance nutritional quality of pasta | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Conte, Amalia; Sicari, V; Poiana M, T. M. Pellicanò2; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
BIO-BASED DEVICE TO CONTROL RELEASE OF PROPIONIC ACID | 1-gen-2015 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Lecce, Lucia | |
Soluzioni tecnologie per incrementare la shelf life di piatti pronti a base di carne fresca e vegetale semi-dry | 1-gen-2015 | Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Soluzioni a basso impatto ambientale per nuove bevande lattiche | 1-gen-2015 | Costa, Cristina; Conte, Amalia; Baruzzi, Federico; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
DEVELOPMENT OF CONSUMER ACCEPTABLE PRODUCTS USING CUB ANALYSIS: AN EXAMPLE WITH BURGERS FROM DAIRY CATTLE | 1-gen-2015 | Cafarelli, Barbara; Pilone, Vittoria; Conte, Amalia; Gammariello, Daniela; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Active packaging solution to prolong the shelf life of rocket salad | 1-gen-2015 | Danza, Alessandra; Conte, Amalia; Cedola, Annamaria; Chisacova, I.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Controlled release of propionic acid and (E)-2-hexenal against sitophilus granarius (L.) (coleoptera: Curculionidae) | 1-gen-2015 | Germinara, GIACINTO SALVATORE; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; DI PALMA, ANTONELLA MARTA; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A. | |
Microencapsulated Propolis to Enhance the Antioxidant Properties of Fresh Fish Burgers | 1-gen-2015 | Spinelli, S.; Conte, Amalia; Lecce, L.; Incoronato, A. L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Microencapsulated Propolis to Enhance the Antioxidant Properties of Fresh Fish Burgers | 1-gen-2015 | Spinelli, Sara; Conte, Amalia; Lecce, Lucia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Optimization and characterization of gluten-free spaghetti enriched with chickpea flour | 1-gen-2015 | Padalino, Lucia; Mastromatteo, Marcella; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conte, Amalia; Alessandro Del Nobile, M. | |
Nutritional and physicochemical characteristics of wholemeal bread enriched with pea flour | 1-gen-2015 | Mastromatteo, Marcella; Danza, Alessandra; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Lampignano, Vincenzo; Laverse, Janine Elisa; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Effect of raw material on cooking quality and nutritional composition of durum wheat spaghetti | 1-gen-2015 | Padalino, L.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, L.; Spinelli, S.; Conte, Amalia; Del Nobile, M. A. | |
MASS SPECTROMETRY HYPHENATED TECHNIQUES FOR THE ANALYSIS OF VOLATILES AND PEPTIDES IN SOFT CHEESE | 1-gen-2015 | Natale, A.; Mentana, A.; Palermo, C.; Conte, A.; Nardiello, D.; Quinto, M.; Del Nobile, A. M.; Centonze, D. | |
Environmental implications of food loss probability in packaging design | 1-gen-2015 | Conte, Amalia; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Penicillium salamii strain ITEM 15302: A new promising fungal starter for salami production | 1-gen-2016 | Magistà, D.; Ferrara, ; M, .; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Perrone, |
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