RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Increase of acidification of synthetic brines by ultrasound-treated Lactiplantibacillus plantarum strains isolated from olives
2021-01-01 Speranza, B.; Campaniello, D.; Altieri, C.; Sinigaglia, M.; Bevilacqua, A.; Corbo, M. R.
Increased cellular fatty acid desaturase as a possible key factor of thermotolerance in Saccharomyces cerevisiae
1997-01-01 Guerzoni, M. E.; Ferruzzi, M.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Criscuoli, G. C.
Indagine preliminare sulla qualità di olive "Bella di Cerignola". Studio del quadro microbiologico in caso di conservazione non idonea.
2008-01-01 Bevilacqua, Antonio; Gallo, Mariangela; Cannarsi, M.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Jaschke Ferreri, A.
Industrial validation of a promising functional strain of Lactobacillus plantarum to improve the quality of Italian sausages
2020-01-01 Campaniello, D.; Speranza, B.; Bevilacqua, A.; Altieri, C.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.
Influence of nutrients on growth, biomass production and acidifying ability of Lactobacillus plantarum, isolated from table olives
2008-01-01 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Mastromatteo, Marianna; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Influence of postharvest treatments and film permeability on quality decay kinetics of minimally processed grapes.
2008-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Conte, Amalia; Speranza, Barbara; Scrocco, Carmela; Brescia, I.; Bevilacqua, Antonio; Laverse, Janine Elisa; LA NOTTE, Ennio; Antonacci, D.
Influence of prebiotics on Lactobacillus reuteri death kinetics under sub-optimal temperatures and pH
2016-01-01 Altieri, Clelia; Iorio, MARIA CLARA; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
INFLUENCE OF PROCESS OPERATIONS ON SHELF-LIFE AND MICROBIAL POPULATION OF FRESH-CUT VEGETABLES
1999-01-01 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Albenzio, Marzia; Corbo, MARIA ROSARIA
Influence of some selected ions on system water activity, and on ethanol vapour pressure and its inhibitory action on Saccharomyces cerevisiae.
1994-01-01 Guerzoni, M. E.; Lanciotti, Rosalba; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Anese, M.; Lerici, C. R.
Influence of temperature, pH and water activity on “in vitro” inhibition of Penicillium glabrum (Wehmer) Westling by yeasts.
1998-01-01 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; Ciccarone, Claudio
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 338
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 338
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 47
- 2010 - 2019 150
- 2000 - 2009 111
- 1992 - 1999 30
Editore
- Oxford, United Kingdom:Blackwell ... 6
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 4
- Food & Nutrition Press Incorporat... 3
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 2
- Springer Verlag Germany:Tiergarte... 2
- Urban & Fischer Verlag Jena:Postf... 2
- American Dairy Science Associatio... 1
- Amsterdam ; New York : Elsevier S... 1
- Artek S.n.c, Varese 1
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 1
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 33
- FOODS 21
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 20
- FOOD MICROBIOLOGY 17
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 16
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 16
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 13
- ADVANCES IN FOOD SCIENCES 12
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 9
- MICROORGANISMS 9
Keyword
- Food Science 21
- Microbiology 12
- Ultrasound 11
- Attenuation 8
- probiotics 8
- Yeasts 7
- Acidification 6
- Growth 6
- DoE 5
- Industrial and Manufacturing Engi... 5
Lingua
- eng 305
- ita 15
Accesso al fulltext
- no fulltext 329
- open 8
- restricted 1