ANGIONE, GIUSEPPINA
ANGIONE, GIUSEPPINA
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
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Assessment of genetic variation in bread and durum wheat varieties using SSR markers to ensure varietal identity
2024-01-01 Angione, G.; Lotti, C.; Giancaspro, A.; De Vita, P.; Colella, I.; Esposito, S.; Giudice, G. A.
From the green revolution to green resilience: Rht genes between productivity and adaptation
2025-01-01 Angione, Giuseppina; Lotti, Concetta; Esposito, Salvatore; Giancaspro, Angelica; Borrill, Philippa; De Vita, Pasquale
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Assessment of genetic variation in bread and durum wheat varieties using SSR markers to ensure varietal identity | 1-gen-2024 | Angione, G.; Lotti, C.; Giancaspro, A.; De Vita, P.; Colella, I.; Esposito, S.; Giudice, G. A. | |
| From the green revolution to green resilience: Rht genes between productivity and adaptation | 1-gen-2025 | Angione, Giuseppina; Lotti, Concetta; Esposito, Salvatore; Giancaspro, Angelica; Borrill, Philippa; De Vita, Pasquale |