di CORCIA, MARTINA

di CORCIA, MARTINA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
In-depth characterization of myofibrillar muscle proteome changes in lambs fed hazelnut skin by-products 1-gen-2023 della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Marino, R.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
In-depth characterization of the sarcoplasmic muscle proteome changes in lambs fed with hazelnut skin by-products: Relationships with meat color 1-gen-2023 della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Milk quality of Italian Mediterranean buffalo as affected by temperature-humidity index during late spring and summer 1-gen-2024 Albenzio, M.; Santillo, A.; D'Angelo, F.; di Corcia, M.; Ciliberti, M. G.; Marino, R.; Caroprese, M.; della Malva, A.; Sevi, A.
Proteomic approach to investigate the impact of dietary supplementation on lamb meat quality 1-gen-2023 di CORCIA, Martina