di CORCIA, MARTINA
di CORCIA, MARTINA
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
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In-depth characterization of myofibrillar muscle proteome changes in lambs fed hazelnut skin by-products
2023-01-01 della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Marino, R.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
In-depth characterization of the sarcoplasmic muscle proteome changes in lambs fed with hazelnut skin by-products: Relationships with meat color
2023-01-01 della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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In-depth characterization of myofibrillar muscle proteome changes in lambs fed hazelnut skin by-products | 1-gen-2023 | della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Marino, R.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
In-depth characterization of the sarcoplasmic muscle proteome changes in lambs fed with hazelnut skin by-products: Relationships with meat color | 1-gen-2023 | della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. |