di CORCIA, MARTINA
di CORCIA, MARTINA
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
In-depth characterization of myofibrillar muscle proteome changes in lambs fed hazelnut skin by-products
2023-01-01 della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Marino, R.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
In-depth characterization of the sarcoplasmic muscle proteome changes in lambs fed with hazelnut skin by-products: Relationships with meat color
2023-01-01 della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Milk quality of Italian Mediterranean buffalo as affected by temperature-humidity index during late spring and summer
2024-01-01 Albenzio, M.; Santillo, A.; D'Angelo, F.; di Corcia, M.; Ciliberti, M. G.; Marino, R.; Caroprese, M.; della Malva, A.; Sevi, A.
Proteomic approach to investigate the impact of dietary supplementation on lamb meat quality
2023-01-01 di CORCIA, Martina
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
In-depth characterization of myofibrillar muscle proteome changes in lambs fed hazelnut skin by-products | 1-gen-2023 | della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Marino, R.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
In-depth characterization of the sarcoplasmic muscle proteome changes in lambs fed with hazelnut skin by-products: Relationships with meat color | 1-gen-2023 | della Malva, A.; Gagaoua, M.; Santillo, A.; di Corcia, M.; Natalello, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
Milk quality of Italian Mediterranean buffalo as affected by temperature-humidity index during late spring and summer | 1-gen-2024 | Albenzio, M.; Santillo, A.; D'Angelo, F.; di Corcia, M.; Ciliberti, M. G.; Marino, R.; Caroprese, M.; della Malva, A.; Sevi, A. | |
Proteomic approach to investigate the impact of dietary supplementation on lamb meat quality | 1-gen-2023 | di CORCIA, Martina |