CICHELLI, ANGELO
CICHELLI, ANGELO
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Carbon Footprint as an Instrument for Enhancing Food Quality: Overview of the Wine, Olive Oil and Cereals Sectors
2016-01-01 Pattara, C.; Russo, Carlo; Antrodicchia, V.; Cichelli, Angelo
Rapid Detection of Brettanomyces bruxellensis in Wine by Polychromatic Flow Cytometry
2022-01-01 De Bellis, Domenico; Di Stefano, Alessio; Simeone, Pasquale; Catitti, Giulia; Vespa, Simone; Patruno, Antonia; Marchisio, Marco; Mari, Eleonora; Granchi, Lisa; Viti, Carlo; Chiacchiaretta, Piero; Cichelli, Angelo; Tofalo, Rosanna; Lanuti, Paola
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Carbon Footprint as an Instrument for Enhancing Food Quality: Overview of the Wine, Olive Oil and Cereals Sectors | 1-gen-2016 | Pattara, C.; Russo, Carlo; Antrodicchia, V.; Cichelli, Angelo | |
| Rapid Detection of Brettanomyces bruxellensis in Wine by Polychromatic Flow Cytometry | 1-gen-2022 | De Bellis, Domenico; Di Stefano, Alessio; Simeone, Pasquale; Catitti, Giulia; Vespa, Simone; Patruno, Antonia; Marchisio, Marco; Mari, Eleonora; Granchi, Lisa; Viti, Carlo; Chiacchiaretta, Piero; Cichelli, Angelo; Tofalo, Rosanna; Lanuti, Paola |