RICCIARDI, FRANCESCA

RICCIARDI, FRANCESCA  

POLO DI AGRARIA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/2003 al 25/11/2012)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Almond diversity and homozygosity define structure, kinship, inbreeding, and linkage disequilibrium in cultivated germplasm, and reveal genomic associations with nut and seed weight 1-gen-2021 Pavan, S.; Delvento, C.; Mazzeo, R.; Ricciardi, F.; Losciale, P.; Gaeta, L.; D'Agostino, N.; Taranto, F.; Sanchez-Perez, R.; Ricciardi, L.; Lotti, C.
Genetic analysis on biosynthesis of compounds affecting bitterness in almond tree (Amygdalus communis L.= Prunus Dulcis Mill.) 1-gen-2016 Ricciardi, Francesca
Genotyping-by-Sequencing Defines Genetic Structure within the “Acquaviva” Red Onion Landrace 1-gen-2022 Delvento, C.; Pavan, S.; Miazzi, M. M.; Marcotrigiano, A. R.; Ricciardi, F.; Ricciardi, L.; Lotti, C.
Mutation of a bHLH transcription factor allowed almond domestication 1-gen-2019 Sanchez-Perez, R.; Pavan, S.; Mazzeo, R.; Moldovan, C.; Aiese Cigliano, R.; Del Cueto, J.; Ricciardi, F.; Lotti, C.; Ricciardi, L.; Dicenta, F.; Lopez-Marques, R. L.; Lindberg Moller, B.
Synteny-based development of CAPS markers linked to the sweet kernel LOCUS, controlling amygdalin accumulation in almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) 1-gen-2018 Ricciardi, Francesca; Cueto, Jorge Del; Bardaro, Nicoletta; Mazzeo, Rosa; Ricciardi, Luigi; Dicenta, Federico; Sánchez-Pérez, Raquel; Pavan, Stefano; Lotti, Concetta