RICCIARDI, FRANCESCA

RICCIARDI, FRANCESCA  

POLO DI AGRARIA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/2003 al 25/11/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Almond diversity and homozygosity define structure, kinship, inbreeding, and linkage disequilibrium in cultivated germplasm, and reveal genomic associations with nut and seed weight 1-gen-2021 Pavan, S.; Delvento, C.; Mazzeo, R.; Ricciardi, F.; Losciale, P.; Gaeta, L.; D'Agostino, N.; Taranto, F.; Sanchez-Perez, R.; Ricciardi, L.; Lotti, C.
Genetic analysis on biosynthesis of compounds affecting bitterness in almond tree (Amygdalus communis L.= Prunus Dulcis Mill.) 1-gen-2016 Ricciardi, Francesca
Genotyping-by-Sequencing Defines Genetic Structure within the “Acquaviva” Red Onion Landrace 1-gen-2022 Delvento, C.; Pavan, S.; Miazzi, M. M.; Marcotrigiano, A. R.; Ricciardi, F.; Ricciardi, L.; Lotti, C.
Mutation of a bHLH transcription factor allowed almond domestication 1-gen-2019 Sanchez-Perez, R.; Pavan, S.; Mazzeo, R.; Moldovan, C.; Aiese Cigliano, R.; Del Cueto, J.; Ricciardi, F.; Lotti, C.; Ricciardi, L.; Dicenta, F.; Lopez-Marques, R. L.; Lindberg Moller, B.
Synteny-based development of CAPS markers linked to the sweet kernel LOCUS, controlling amygdalin accumulation in almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A.Webb) 1-gen-2018 Ricciardi, Francesca; Cueto, Jorge Del; Bardaro, Nicoletta; Mazzeo, Rosa; Ricciardi, Luigi; Dicenta, Federico; Sánchez-Pérez, Raquel; Pavan, Stefano; Lotti, Concetta