TREMONTE, PATRIZIO
TREMONTE, PATRIZIO
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami
2023-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage
2016-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, P.; la Gatta, Barbara; Succi, M.; Sorrentino, Elena; Coppola, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami | 1-gen-2023 | Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara | |
Influence of starter cultures and KCl on some biochemical, microbiological and sensory features of soppressata molisana, an Italian fermented sausage | 1-gen-2016 | DI LUCCIA, Aldo; Tremonte, Patrizio; Trani, Antonio; Loizzo, P.; la Gatta, Barbara; Succi, M.; Sorrentino, Elena; Coppola, R. |